![]() |
|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 50> |
Автор | |
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Искрено?
Се обидувам да не мислам на неа ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() само би додала дека иако Лепа Брена долго немаше нови песни,никој не и ги заборави претходните и беше еднакво популарна.......... немам ништо против Цеца,но некако цела ми е вештачка |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Zabraneto e na koncert na Ceca da se nosat igli da ne i gi pukne nekoj silikonite
![]() |
|
![]() |
|
портрет ![]() Група ![]() Регистриран: 11.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Цеца е продукт на српската националистичка транзиција, која кариерата и ја изгради злосторникот Аркан.
Финансирана од жртвите во Босна, таа денес се доживува како српска мајка. Но, во последните години нејзиниот мит е драстично урнат, бидејќи истрагата која почна да се води против неа за затајување на данок, како и обидите за киднапирање на познати јавни личности во Србија за стекнување материјална корист, почна да ја вбројува во рубриките за црна хроника наместо за естрада. Цеца има само сезонски песни, но нема хитови кои траат. Месец, два три..и готово. На Балканот има само две вистински ѕвезди, кои остануваат неприкосновени во својата работа. Здравко Чолиќ и Лепа Брена. Првиот веќе 40 години е на врвот на балканската поп сцена, додека Брена 30 години е единствената фолк ѕвезда која е подеднакво сакана во Словенија, Хрватска, Босна, Црн Гора, Србија, Романија, Македонија и Бугарија. Налето ќе имала и прв концерт на стадион во Тирана, Албанија. Тоа се вистински ѕвезди без ниту една црна дамка во својата професионала кариера. Таква ѕвезда ќе беше и нашиот Тоше, но судбината прерано го зеде. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da beshe nekoja mashina,...do sega ke beshe nekolku pati ,..remonirana!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
a za mazot neznam dali sme dovolno kompetentni
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
goldii ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
LEGENDA ona e edna i edinstvena... znae da otpee... ima imidj... super spotovi... najgolem broj na posetiteli na koncert na balkanot... pametna... recita... vesela... dinamicen zivot... najdobriot maz go imase...koj je naroden heroj... prekrasni deca... ima uste sekako...no dovolno je... |
|
![]() |
|
Saevus ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Март.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 30 |
sum odel i ke odam na Ceca na Koncerti , ima super pesni i bezrazlika koj sho kazal deka ne ja saka sepak ja slushal , CECA e Zakon najdobri spektakl znae da napravi
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
bijonse1 jas ja obozavam ceca
![]() Nemam nisto protiv nejze onaka jas samo da se nasalam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Не ми е јасно Загубен душо.........ал ја мрзиш Цеца или баба ти ???
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
c c c
![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Kako ne jaka hahaha NA BABA MI I SE POGOLEMI OD NEJZINITE :) ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da jaka e
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
![]() jaka zenska e nema sto |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |