![]() |
|
ЈАВИ СЕ.......... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 29> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
аман !!! цел ден не прекинавте...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...,,STO ME ZOVES".....КОГА ТИ ДАДОВ ПОГРЕШЕН БРОЈ!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...МЕНЕ МЕ БАРАШ?ТУКА СУМ ...ЕВЕ...(СРЦ) ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZOVEM DA TI CUJEM GLAS
DA TE POTSETIM NA NAS
DA TE PITAM KAKO SI STO JE NOVO LJUBAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Alooooooooooooooo.....pa nikoj nema
![]() |
||
![]() |
||
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
|
јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...јави се...не се јавувај...
![]() ![]() ![]() ај ако знам ќе се јавам, ако незнам не се јавувам...па кога ќе научам ќе се јавам... ![]() ![]() ![]() |
||
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
...javi se JUZNA...popametno nisto ne mi teknue...e sega stvarno otidov da spijam
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Да се јави и извини за сите срања од синојка...патем и да се покае. Знае дека ке му простам...али првиот чекор го оставам на него.....зашто он се испонаша и ми прати милион смс пораки....
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Џабе си ѕвонам никој не ми крева . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
me iznasmeavte
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga sakam da i se osvetam na nekoja smrdla...zvonam...tiiit !...tiiit !...alo ?...alo ?...TUUUUUUUUUUUUUT !...onaa trubana - sprej sto ja nosime na utakmici...i garant ke bide nagluva bar tri dena...
|
||
![]() |
||
|
...ЕВЕ МЕ!!!И ШТО СЕГА...ЌЕ ДРЕМАМ ОВДЕ?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
загорееее... јави се !! на 7мо небо ли си ?? ехх таа љубов....
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |