IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - ИРАН
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ИРАН

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
Прашање: Dali opravduvate napad vrz Iran i zosto
Одговор Гласови Статистика
21 [29,58%]
45 [63,38%]
3 [4,23%]
2 [2,82%]
0 [0,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2006 во 01:13
Originally posted by kokolo kokolo напиша:

Ќе биде беља луѓе
   beljata ke bide samo ako iran go dobie toa shto pokushava da go ima,.....!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2006 во 12:18
Ќе биде беља луѓе
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 00:36
DVE BABI I DVE ZABI SE =................................
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2006 во 00:16
Ne sum i nikogas ne sum bila za vojna ama svetskiot policaec povtorno vleguva vo necij dvor mislam deka nekade gadno ke se zezne popatno, a deka pricinata e nuklearnata programa na iran bas i ne veruvam, pa i tie ja koristat nuklearnata energija i za komercijalni celi a sigurno i za voeni ,toa e kako jas  da si kupam ferari ama nikoj drug da ne smee ili potocno jas da ne mu dozvolam zasto moze da izgazi nekoj na ulica. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 02:40
ceco,izvini,shto ke kazam,ama ti si kratkovida,..................gledaj malku poshiroko,......i podaleku..............i dosta veke so taa nafta,.......pa nafta,........!!!a,za toa shto se glupavi ,glupavi se,..........shto ginat za nekoi, koi ne go zasluzuvaat toa!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 02:31

SO E BITNO BRZA...

NE OPRAVDUVAM NI NUKLEARNO NAORUZUVANJE, AMA NE MOZAT GLUPIVE AMERI SEGDE DA GO BRCKAAT NOSOT, U STVARI IMAAT I VO IRAN INTERES, KAKO VO IRAK

BORBA ZA NAFTA

NE SAKAM DA GLEAM  I DA CITAM ZA VOJNI

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2006 во 01:32
a,be ,ednata afirmacija e moja,............chija e drugata?.................javi se,da znam,mislev deka sum edinstven..........ako ne se zeabavash!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2006 во 00:52
koi kobili?,.....................a, za iran,..................ne znam shto cheka Bush, ushte!!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2006 во 11:04
Brza ni e "amarekansko momce"LOLP.S.gi zaboravi kobilite.....LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 02:04
Mooooooreeeeeeee,...........si go bara iran,.i toa debelo,a vie sto ste protiv,gledate samo kako konji napred,....................!
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 11:32
ne ja opravduvam vojnata vo iran i neznam kakva politika praj SAD sto se meza vo site zemji eden den i nejze ke ja snajdi sudbinata kako na 11 septemvri i to poloso
mbm
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 11:14
Dali e opravdana idejata na SAD da ja napadne nezavisnata drzava Iran zaradi razvojot na nuklearnata programa koja moze da se koristi i da nanesi ogromni steti vrz celokupniot zivot na samata planeta. 
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 101112
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.