|
На кафе |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako dobro mi dojde od sabajle edno kafence
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAFE:KOJ NE PIE?????? RETKI SE STO NE PIJAT
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa aj nie druga zanimacija ke si najdeme |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja ne pijam!!!!!
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ja so ne pijam kafe?
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи и ти доаѓаш со нас на кафе нели
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tajci, ke mora da si pobaras vo barot, a ako nikoj ne ti dade, jas toa ke go sredam utre. ok KOKOLO na usluga
|
|
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum za edno ladno nes!
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ti e smaceno od se, mirna atmosfera,tifka muzika kafence i dobar pogled od kade sto se sedi i se pie kafenceto RAJ BOZJI.a koga si so drustvo e, koe kafence togas drustvoto e poslatko
|
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кејот е едно од поубавите места но има и други убави места,ние како дегустатори на кафе треба да знаеме каде е најубаво кафето и кој какво кафе пие.За мене едно големо макијато со кисела вода и три шекерчиња
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pokraj kej
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете значи ајде да се кафетираме - него каде да пиеме кафе има ли некое посебно место каде што прават убаво кафе
|
|
tajci
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zosto da ne -posebno sega koga e ubavo vremeto!!!
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште поубаво е ако одиме заедно на по едно кафе
|
|
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |