|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Автор | |
veronika_new
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има има...преодредени сме генетски и социјално да реагираме соодветно на дадени дразби односно секогаш да завршуваме во друштво со ист тип на луѓе, соодветно на тоа да се наоѓаме на одреден вид на места, да ни се случуваат одреден вид на настани и т н , и т н , и т н.....
Изменето од veronika_new - 25.Ноември.2008 во 13:09 |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сами си ја кроиме сопствената судбина.
технички - нема судбина. |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....slucajnost..pod B....moj konecen odgovor....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoi ne svakaat deka slucajno ke se pogodi onakvoto i posle sakaat da im bide sudbina, e tuka e zezot i prekor : Ne si ko sto bese !
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAMERNA SLUCAJNOST ILI SLUCAJNA NAMERA EDNOSTAVNO SUDBINA
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
velat deka sudbina ne postoi tuku sami si vlijaeme na zivotot so nasite postapki.Sekogas postoi izbor neli?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tri slucajnosti vodat do seks, obicno tretata oti e podolga i napredna
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke se potsetime na site slucajnosti,ke sfatime deka sudbinata si igrala so nas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПРЕДОДРЕДЕНОСТ некаква има............но не сфатена како судбина, како нужност нешто да се случи ..............туку како давање шанса за согледување на грешките од минатото.......................
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa bas i ne mi e jasno kako sekogas se pogagaat babite od komsiluk da se pojavat sekogas koga ke kupam nesto novo i gabaritno sto ne mozam da go sokrijam od pogledi.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sudbina mi e slucajno da go sretnuvam non-stop
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Случајна судбина
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sudbina e slucajnost sto preoga vo navika
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duri i slucajnite raaboti ne se slucuvaat slucajno,a sudbinata sami si ja kreirame taka da...........veruvam vo toa sto sakam jas,vo svoite zelbi,i pravam toa sto me ispolnuva
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |