|
Добрососедско ми е |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 34> |
Автор | |||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е нема како, Кога Сантито ми кажува да одам да учам македонски и да не се вратам додека не го научам jас одам и учам македонски. Period |
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа не го оправдува отсуството од форумот
Него ај добрососетски ти посакувам лесно да ти иде |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А затоа што сме добри соседи, ти даваме 10% поени плус
|
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
бев на курсеви по македонски jазик па сега полагам |
|||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ти си сомнителен...Каде беше деновиве те немаше
|
|||
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://www.utrinski.mk/?ItemID=4029FF77CD8FBA40865E6AE061AAE15A
Во „цитроенот“ со македoнски регистарски таблички биле пронајдени 20 парчиња ловечка муниција и 100 куршуми за малокалибарско оружје. Тие рекле дека најдените куршуми во касетата на автомобилот не биле нивни, туку на Бугарин кој ги купил и чиј бил автомобилот со кој се превезувале. братучед некоj може бе |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само ќе го замолам да не се фолира, туку посто да си го напише на македонски... пошто е на македонски форум, а не на измелезен струмички дијалект....
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Sigurno i toj e svesen samo ne saka da priznae! |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу работи.... на пример дека си струмичанец, а не бугарин како што се декларираш....
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И това какво означава ?
|
|||
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Или, пак, можеби Бугарите зборуваат на Струмички дијалект Изменето од Mushu - 28.Ноември.2013 во 20:56 |
|||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бе остајте го Емилчо. И тој како Воленчо и Каракачанов со вакви налудничави идеи, си живеат уште во санстефанска Бугарија. Џабе им Европа. Туку Зајко наш убаво му одговорил на болниот Сидеров. Заев до бугарската АТАКА: Струмица ќе ја добиете само на разгледница„Во Струмица живеат луѓе кои зборуваат македонски јазик, кои пеат македонски песни, играат македонски ора, учат, пишуваат, читаат и размислуваат на македонски и стојат простум кога се интонира македонската химна. Оние кои бараат да биде Струмица дел од Бугарија, нека остават точна адреса затоа што можат да ја добијат Струмица само на разгледница … а на разгледницата ќе пишува Поздрав од МАКЕДОНИЈА“, напиша претседателот на СДСМ и градоначалник на Струмица Зоран Заев на својот Фејсбук профил... |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
важи
|
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам Емилчо како ти ја доживуваш релацијата со Струмица... но очигледно дека овде не најдуваш истомисленици! А зошто ти не си побараш друг форум на кој ќе си се тапшате дека Струмица е ваша?
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |