|
Хмммммммммммм |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Автор | |
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i planina i plaza spored mene...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на плажа,па макар тоа било и во Дојран
|
|
поздрав од Малешевијата
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam vikendica na planina i mozam da kazam deka na planina e prekrasno..cist,svez vozduh,miris na cveke,gledas vo zelenilo i uzivas...a i moreto go dozivuvam kako polnenje na baterii...dolgi prosetki na zajdisonce..krstarenja.... i more i planini mi dejstvuvaat kako leksilium |
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne deka i ti nemas pravo ama ne e bitno so kogo si .....bitno e kako si raspolozena i kolku mozes da dades za da go napravish momentot poubav
|
|
......
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas uste od porano kazav deka na planina e prekrasno, samo ako ima so koj da se odi |
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se si ima svoja ubavina ...do pred nekoja godina mislev deka samo more postoi za prekrasen odmor....se iznenadiv...na planina bilo epten dobro
|
|
......
|
|
kipovec
Нов член Регистриран: 25.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planina, sneg, sonce, cist vozduh, .......
|
|
bagio
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
плажа лето море сонце топлес танга фрапе
|
|
I`m back in the game
|
|
snegulka
Сениор Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па добро е и планина,снег, тишина онака баш одмор....ама ...лето си е лето плажа,сончање,ладен пијалок пааааа ќе размислиш боље е
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ja se slozuvam so tebe, dogodina zdravje so kamp
|
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kampiranje.....hmmm....ubavima... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja mislam deka i na 2 e super ali mene poveke mi godi na plaza
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da Girl... vo planina..
sami... naokolu sneg... cepenje na drva... mesenje na leb... romantika na gaziena lamba... hahaaaa |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sepak preferiram planini.......cist vozduh i tisina okolu mene
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |