![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 55> |
Автор | |
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ова потсеќа на каменот во Ќаба-Мека(Арабија) каде сите муслимани одат на аџилак и се клањаат во бело, ова е за к*рбан бајрам. Може имаш видено на ТВ или слично.Побарај на интернет и види дали сликата од сонот постетува на ова или не.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Сонував црн камен а околу него народ во бело... Одеднаш настана помрачување на месечината, и нешто како гром удри во каменот и толпата ја снема. Што ќе е ова?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
mozebi a? dobro sto ne sum tolku po sonovite
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Монотонија во љубовта, можеби?
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
sonuvav race, so isti burmi kako i mojava i se cudev zosto tolku osobi imaat ista burma, koga mojava e po poravka napravena... |
|
skromnosta. |
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Хехе, помислив дека мислеше на врата. Инаку човек во црно од демон или мртовец. Ако е демон тогаш имаш некои стравови или наскоро ке преживееш нешто што ке ти остави страв. Така ми имаат кажувано мене кога се сонува постар човек. Изменето од neo_wmaster - 20.Септември.2008 во 18:50 |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
На вратата, хахахаа, лапсус, потполно ме деконцентрира синдромот милег
|
|
|
|
![]() |
|
neo_wmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
На што ти звони? На верата? |
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
![]() |
|
Јас ноќеска сонував еден убаво облечен, постар маж како ми ѕвони на верата и ми бара да му ги вратам парите |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Во последно време се сонувам членови од моето блиско семејство и живи и умрени се нешто се собираат, се нешто заедно...на имоти и куќи кои одамна веќе се продадени и не се во нивна сопственост.
А на мене се нешто ми расте на глава, на тело. Ова беше одвратно-ми пораснале треви на глава и билки некои па ги скратив лисјата а после тоа ги корнев корените со чупалица. Демек случајно ми нанел ветер земја на глава па ова тревиштава си израснале. А ноќеска сонував дека влакна на усните ми озникнале и тоа така подолгички како бркови, па и нив земав со чупалица да ги вадам. Не ме болеше, милев дека ќе боли. Се повеќе ме буни ова.Некој дали знае нешто? |
|
![]() |
|
AlDra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Па да баш така нешто. Тоа би било контра доказ на оние кои тврдат дека сонуваме само она што гледаме.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...zoshto da ne sonuvaat...vidot nema vrska so sonuvanjeto...mislish dokolku ne gledaat nemaat shto da sonuvaat...?
|
|
![]() |
|
AlDra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Ме интересира дали и слепите сонуваат?
|
|
![]() |
|
sonuvav deka imam dvojce na poludiplomskata, no koga e pogledav, vidov deka gresno gi sobiral poenite, go zamoliv da preracuna uste ednas i vidi ... stvarno veli, gi sobira ponovo i mi stava 5.5
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
skromnosta. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |