![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 77> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Добро мислиш ти да станиш... или да превземам мерки... п.с. Спи ми миличка... само страшно ми недостигаш... па сакав да те слушнам
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ИМАТЕ ЕДНА ГОВОРНА ПОРАКА
![]() ЗНАЧИ ДЕКА МЕЈЛИТО РАБОТИ ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
backi sto
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
оди не ме чекај... *м*
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
"ako ne spiesh tit mi 2"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
дадо бирај што сакаш те частам...јупииииииии
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Ми ѕвонеше дек те мрзит да пишиш!
![]() ![]() И како после да не го сакаш со цело срце...најсладок е,како дечиња сме ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
ве известуваме дека вашата ф-ра за месец ноември е ..........
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Мацо што си зборела ма...нормална ли си?Јас и ти имаме нерасчистени работи,ама утре ќе ми платиш
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
одсега важноста на ваша сметка се продолжува за 180 дена по надополнување од 300 ден....
![]() |
|
![]() |
|
bobi_93 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
ke dojdes,ama odma
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ti si buljas !
![]() Nikogas nema da zaboravam koga me brkaa banda crnci i ti se pojavi, gi sovlada samo so g'z i taka me spasi. Fala ! ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |