|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу малку имам машки пријатели
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogatstvoto na chovekot se meri preku prijatelite,ama onie vistinskite.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinski prijatel se gleda vo teski vreminja,koga pritiskaat neprijatelite i dostoinstvenicite.
Togas ostanuvaat samo prijatelite steknati so goleminata i blagorodnosta na duhot,a tie se malku i treba da se sakaat i cenat. Изменето од lotus flower - 04.Мај.2009 во 08:25 |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj dobar prijatel znae samo
mnogu dobro da se preprava |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATELI SITE SE PRIJATELI KOGA KE IM TREBAS DA GI USLUZIS. NEMAM PRIJATELI NITI PAK SAKAM DA IMAM NITI PAK MI TREBAAT SITE DENES SE DVOLICNI
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima Tri licnosti vo zivotot koi mi se vistinski prijateli,na koi mozam se da im kazam,vo bilo koe vreme da gi pobaram...zatoa gi cenam i si gi cuvam
a so ostanatite isto kako tie so mene Изменето од sanja-a - 03.Мај.2009 во 17:48 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za zal dojde vreme da nemas vistinski prijatel-drugar site od korist samo duri nekoj neznaat ili zaboravaat i fala da kazat ma da se fatis za glava i da vikas
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја имам многу пријатели за на маса, за надвор што си е сигурно си плаќам мајстор
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se pomalku,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам да е така, да ми се вистински пријатели, е сега дали се
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prijateli......zboruvame..... tie mene.....a jas nim.......
se prijateli koga sekogas znaat sve za mene...... moite dobri i losi strani.....moite tajni...... i pak ostanuvaat so isti odnos kon mene.... ne se menuvaat..... ova ide i obratnoproporcionalno |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај мене е кристало јасно
пријателите ми се вистински пријатели а непријателите се вистински непријатели Изменето од anakin - 20.Март.2009 во 19:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno tochno...na ovoj nachin jas gi izfiltrirav moite vistinski prijateli |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj ...da
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |