IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Опседнати куќи
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опседнати куќи

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака Обратен редослед
janeppmk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janeppmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 17:02
I ako ima nekoj od prilep neka pisi ako znae nesto za nekoja opsednata kuka..Ve molam... obozavam da odam vo opsednati kuki:):):):):):):):):)
Кон врв
janeppmk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janeppmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2008 во 17:01
Abe lesno vi e vas da kazuvate za opsednati kuki,samo da ve prasam kako ke vi bide ako vo vasata kuka ima duhovi i e opsednata....Jas ziveam vo tokmu takva kuka...Ne se pojavuvaat sekogas, neznam,koga ke im tekni ama dosega se ima pojaveno samo edna crna zena dolga crna kosa i mnogu strasna...Se pojavuva kako senka samo da te zaplasi i se trudi da ne uspees da ja vidis.se nema pojaveno nekolku meseci pa si vikam kade i da e treba da se pojavi denovive
Кон врв
superboy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Добар човек

Регистриран: 08.Август.2008
Поени: 103
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superboy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 12:20
Кај мене има некои куќи кои мислам дека се опседнати,така ги викаат
Работата го краси човекот а мрзата го гнаси.

Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 12:10
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by hektor hektor напиша:

Kaj mene vo blizina na strog centar ima tri kuki vo koj nikoj ne sedi i se zboruva deka ima "nesto" , vo ednata ziveeja nekolku familii za po nekolku dena odkako ke izrenoviraja si zaminuvaa , so brzina na svetlinata ...

shto velite na ova

Velam odlicno mesto za praenje zurkaaaaa

edna trance zurka site nadrogirani a ti izleguvaat duhovi hhh vratite sami se zatvoraat hhhh super efekt :D
Otvori Se Zezame ! Da Ne Vlezeme Sose Vrata!
Кон врв
Turvior Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Август.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Turvior Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2008 во 03:30
kaj nas vo pp se zboruva za edna kuka deka bila opsednata, se naoga do blizina na rekata i kolku so znam nikoj ne zivee vo neze so godini.Se kazuvase demek porano se gradela uste pred 100 godini i koga trebalo da se postavi poslednata geramida se rusila cela i zaginale majstorite.Pa se zboruva deka dusite nivni ostanale zarobeni vo kukata.Slusnav od nekade deka ako se zakoelo sajka ili nesto sl drugiot den na mestoto nema da ima nisto.Kiznaj kako e vistinata
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 15:09
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2007 во 21:11
Originally posted by starchild starchild напиша:

glejte gi amitville horror ,american haunting , the others dosta dobri filmovi za duhovi i za opsednati kuki

amytiville horror.....навстина опседната куќа, ама само како на филм
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
starchild Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај starchild Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 19:51
glejte gi amitville horror ,american haunting , the others dosta dobri filmovi za duhovi i za opsednati kuki
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2007 во 01:38
Грешни души.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 20:51
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Опседнати куќи се Јавните куќи.

aaaaaa....stooo iiiimaa taaaaamuuuu....????
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
barmomk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2007
Поени: 111
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај barmomk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 20:39
.
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2007 во 03:07
Опседнати куќи се Јавните куќи.
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2007 во 20:12
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

Originally posted by speed speed напиша:

IMA KAJ MENE VO CRNICE EDNA KUKJA KOJA SE NAOGA NA ULICA  VOSTANICKA.IMA POVEKE FAMILIII ZIVEENO TAMO ALI SEGA NEMA NIKOJ  TAA E INAKU KUKJA STARA POVEKE PD 50 GODINI  I E MEGU PRVITE KUKI IZGRADENA VO SKOPJE KUKATA E ZELENA SO CUDEN STIL I IMA KROV KAKO JAMIJA SMAO POSIROK A NA VRVOT OD KROVOT IMA EDNOI KAKO MEHANIZAM SOSE VRTI NA VETER I USE NEKOI NAPRAVI... OD DAMNA E NAPUSTENA KUKATA  I ZA MNOGU LUGE E MISTERIJA SE VERUVA DEKA I KAZUVAAT DEKA IMALO VNATRE DUHOVI I TAKVINEKOI SI RABOTI...
KAKO DECA VLEGUVAVME VNATRE ALI SE BESE RASFRLANO ........I NISO KONKRETNO NE MOZESE DA SE NAJDE... ALI NAVECER TESKO  DEKA NEKOJ BI SE OSMELIL DA VLEZE.....

koja kuka vo Crnice li???збунетост(a prikaznata za oa sto koj kako ja kupuva taka umira??)голема%20насмевкаpffголема%20насмевка

da da vo crnice taa zelenata
ti vo crnice zivees???
pa da taka se zbori deka koj kako ja kupuva...
ima smeneto mnbogu gazdi ali sega ne znam koj jaima
NA EDEN DRUGAR CICKOMU SAKASE DA JA KUPI ALI NEKAKO GO NAGOVORIJA NA NEJA KUPUVA SO NEKOI SI PRIKAZNI.
PA SO ZNAM  KUJ ZNAE SO E
FAKT ILI  FIKCIJA...??????????
speed
Кон врв
loptica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Ноември.2007
Поени: 173
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај loptica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2007 во 21:57
Pa sto ima vrska ako imam fobija...toa ne znaci deka nikogas ne izlagam iz kuka.
Mojata fobija se najmnogu manifestira na siroki mesta...kako plostad na primer....a na primer da se vozam u kola nemam problemсреќа
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.