![]() |
|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Автор | ||||||
MOYA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Kaj e tvojot bog zlaten?
a site ovie milon prashanja se tolku ednostavni i lesni samo problemot e vo slushatelot. Dali saka da gi prifati. Procentite ne se garant za verodostojnosta. |
||||||
![]() |
||||||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
|||||
Што? Сакаш да кажеш дека мојот бог Зевс, во кој верувам и за кој има докази дека постои, е измислен бог? Жими Зевса, не си во право! Значи, (според тебе) сите кои не веруваат во Твојот бог, тие се отпадници од него? И дека нив ги обземал „ѓаволот со својата лукавштина“? Мајката! Па ова според тебе испаѓа дека 2/3 (ако не и повеќе) од луѓево на планетава се откажале од бога и се приклониле кон ѓаволот! Неминовно следат безброј прашања. Зошто толку бегаат од твојот бог? Зарем бог неможе да се справи со ѓаволот? Зарем ѓаволот е посилен од бог? ... |
||||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||||||
![]() |
||||||
Опитен ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
|||||
Вистинската Вистината е онаа која ослободува Изменето од Опитен - 21.Октомври.2008 во 20:06 |
||||||
Господи Исусе Христе помилуј не
|
||||||
![]() |
||||||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
|||||
Ok, ke go ostavime toa za utre, oti sega mi se spie.
A i od moeto kazuvanje ne veruvam deka nekoj ke ja spoznae vistinata, tuku samo ke cue uste edno licno iskustvo. Dobra nok ![]() |
||||||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
||||||
![]() |
||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||||
не по ЛП
не е фер према другите шо сакат да спознаат вистините |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
![]() |
||||||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
|||||
sakas vo lp?
moze utre - sega da odam da pospijam malku? Изменето од Maran Ata - 21.Октомври.2008 во 14:06 |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||||
ај кажувај сега
![]() |
||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Prekrasna slika koja mnogu kazuva
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ne mislev deka ti se prepukavas, tuku prasanjeto mi bese dali navistina tebe te interesira, zatoa sto ako pocnam da kazuvam, na forumov ima i takvi koi sakaat da se prepukavaat, pa toa ke bide nova tema na diskusija vo narednite 2 meseca. (a toa e zdodevno ako ne se iznesuvaat nikakvi potkrepeni argumenti i samo se tera magareski inaet)
Prosti sto ne bev jasna ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
tebe ti izgleda deka se prepukavam????
ocebi sama sama resi dali kje kazes ili ne sekoj pravi svoj izbor ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Ova go prasuvas za tebe ili samo kolku da go kazam i da ima nova tema na prepucavanje? ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |