![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 32> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ама со комшијата ќе си имате живеачка ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Od voditelkava sto izgleda kako spremna za grev, ne cadi odzak od nea, ne ke bide domakinka od nea, nitu ke ispere nesto, nitu ke zgotvi
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Da bas vcera go gledav ovoj klip na you tube cel, i so da iskomentiram osven deka Daniel go zasluzuva ova use od pocetokot od koga e dojden na akademijata..Toj e eden bezobraznik,lesper i provokator koj taka znae da isprovocira a posle si se smee pod mustak kako buljo nekoj..i normalno eksplozivna licnost kako Adnan razbirlivo deka taka ke reagira,posto veke mu doslo se preku glava(a plus i pijan bese raka na srce,od 3 pivca
![]() ![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Aron ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Го гледавте ли луѓе скандалот со Аднан и Даниел?!Ако уште го немате гледано,сторете го тоа одма - вреди да се види.
http://www.youtube.com/watch?v=bd0N6A-xqOM Аднан го пцуе Даниел и станува да го тепа,ама бидејќи другиов останува мирен не доаѓа до судир,а паѓаат тешки зборови.Интересно е што во пресекот на денот го НЕМА целиот настан,туку само до пола.И плус тоа,предходно испија една гајба пиво.Што мислите? |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Na A2 ima od sreda do nedela vo 21:45,samo vo sabota e vo 20h.bar ja taka sum primetila,ako nekoj znae za sigurno neka popravi
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
јас ако не ги гледам околу 4 сабајле на А2,ништо не знам што се случува до гала вечерта.......
ќе ми каже ли некој кога ги даваат преку ден |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
И јас вчера слушнав за гала на 4-ти, а предходно рекоа за на 6-ти и мене не ми е јасно баш.
|
|
![]() |
|
Nego sea ne mi ejasno vidov na forumot,direktorot im dodelil pesni za polufinaleto koe ke bide na 4 januari
|
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Цела недела ништо не сум гледала, се надевам дека Александар се спрема и дека ќе биде супер на галата.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ma jas go gledam
ima nesto vo tie talenti mnogu ozbilno si ja svatija rabotata i taka trebit ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Ако случајно го начекам шоу-во, додека менувам канали, тогаш фаќам по некој кадар кога пеат нешто по мој вкус.
![]() |
|
![]() |
|
Mnogu dobro ja pee Alex pesnava od Sakis,bar na probata odlicen bese,sea use igranjeto i ke bide tip top.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
арно си пее човекот...
![]() ![]() иначе, моја претпоставка... ќе испадне игор... и после него вукашин.... за да останат аднан од босна, ана од хрватска, даниел од србија, нина од црна гора, и ацко од македонија...... 5 треба да бидат нели ?? ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ацко бееееее... Па зар само балади сакаш да пееш и да мрткаш по малце а.......? Ах да не беше наш, колку ќе те коментирав на поинаков (читај посуров) начин....... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |