|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa znaci ja stedam, za da ne mi vika deka samo na toa mislam
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da neme saka nema da go iznaveram...ke raskinam i ke si teram ponatamu...
nikogas ne sum iznaverila i smetam deka izneveruvanjeto e za onie koi ne mozat da se soocat so realnata situacija, i baraat "drugi" opcii....
jas sakam da bidam cista i pred mene i pred site...ako ne odi vrskata stavam/me kraj i tolku, sekoj po svoj pat...
mrazam luge koi rabotat zad grb, licemerni a onie koi izneveruvaat gi stavam bas vo taa grupa, zasto tuka i pripagaat!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e dosadna i ne prai cuci - muci zasluzuva da bide izneverena, ja sakam nekoja da mi se raduva, a ne da mi raskazuva domakinski pravila i propisi preku celot den ko da studiram domakinstvo
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakate-nema nikakva logika da go izneverite-zoshto bi??
Osven....ako toj ne ve saka vas...no i toa ne bi trebalo da e prichina ako pa vie go sakate nego. Izneveruvanjeto e znak na "potroshena"ljubov,ili znak deka ne postoi ljubov That's my opinion...nemora da e taka...sekoj si e svoj |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zamisli u sred takvo te fakaat na delo tvojata i nejziniot
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
трипер |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=7967
ovde valda Изменето од ZeZnAtA - 06.Мај.2008 во 15:58 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vo koja tema toa go pravi????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo ovaa tema nikoj nikogo ne izneveruva |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A moze i nesto drugo osven kletvi.. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kletvi ke te fatat
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako go sakas partnerot a sepak go izneveris, togas se izneveruvas (ili se lazes) samiot sebesi...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega cetkata sto ja koristam solidno funkcionira
|
|
apce
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |