|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 51> |
Автор | |||||||||||||||||||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
Не Меси....Шеќеринска ќе го намачка Грујо на лепче...она нема квалитети или харизма за лидер на партија, но вербално е многу јака, и таа тоа го може.
Причината е што кај нас, Бранко стана архетип на опозицијата,..и самиот гледаш дека кај нас сеуште не се ставаат граници помеѓу партијата и лидерот...Грујо е ВМРО, Бранко е СДС, и тоа е тоа. Бранко го повикува Груевски на дуел бидејќи врз неговиот грб се држи целото владеење на ВМРО. Да не беше Бранко, ни неговите грешки како премиер....ВМРО ништо ќе немаше како репутација денес, или таа ќе беше незначителна. |
|||||||||||||||||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
еееее ДА СИ МИ ЗДРАВ И ЖИВ.... тоа сакав да кажам....цела ден |
|||||||||||||||||||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||||||||||||||||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
Vo Amerika e taka... i taka e vo site demokratski kulturni drzhavi.
Vo debata vleguvaat lugje koi se na isti pozicii ili se borat za niv. Znachi kandidat za pozicija na pretsedatel debatira so drugite kandidati za pretsedateli, a kandidatot za premier debatira so onie koi se kandidiraat za istototo mesto. Nikogas ne debatira kandidat za premier so nekoj koj vekje javno se otkazhal od takavata kandidatura ili pak e samo obichen pratenik ili penzioniran chlen na nekoja partija. Gruevski mozhe da debatira samo so Shekerinska. Ako taa e najdobriot pretstavnik od SDSM za premierskata pozicija togash zoshto Branko saka da debatira vo nejzino ime ??? Ova samo dokazhuva deka samite SDSM ne veruvaat vo Shekjerinska i deka taa pretstavuva odnapred presmetan gubitnik. Изменето од Messenger - 18.Мај.2011 во 15:04 |
|||||||||||||||||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
....jas ke go chekam ''amerikanecon'' da odgovori....shto go pitaat!
|
|||||||||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||||||||||||||||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
Ајде пауза од 10 минути..
Седницата ќе продолжи во 15:10 ................ |
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
....ili i tamu...''vrhovnite''poglavari...ili tie shto sakaat toa da stanat....odbivaat razgovor u zivo?
bash me interesira!
|
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
...fala bogu...i neshto razumno od edna,..vmro-ovka!..........
|
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
За аргумент го важиш тоа, премиер на држава да одбива на дуел лидер на најголема опозициска партија.. Па ако е чист и прав во неговата работа, нека повели на дуел... Баш сакам да чујам со што тоа ќе се произнесе Грујо пред Бранко, а при тоа Бранко да го контрира....
Во отчетот се има пишано, ама нема кој да му контрира на Грујо во таков момент.... А кога има кој да му контрира бега.... Се плаши да не падне уште некој процент подоле па да ги изгуби и тие загарантирани 20 пратеници, кои сега му се сигурни? Или се плаши дека може БЦ да профитира на негов грб... Мене повеќе ми изгледа дека е пусти страв, отколку нешто друго... Аргументите се неиздржани.... За Мај Веј.... А кафе ќе се напијам ако ми сварите од тоа на СДСМ, баш сакам да го пробам Изменето од NRGMKD - 18.Мај.2011 во 14:53 |
|||||||||||||||||||||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||||||||||||||||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
Mnogu e providna politikata na povikuvanja debata megju Branko i Nikola.
A toa e faktot deka od takvata debata samo Nikola mozhe da izleze kako gubitnik bidejki toj se kandidira kako iden premier, a ne Branko. Branko mozhe da si dozvoli i nedozvoleno vo debatata za da isprovocira soodvetna reakcija od sogovornikot i taka da go hedikepira vo natprevarot so Shekjerinska. Branko kje dobie i ako ja izgubi taa debata, a Nikola kje izgubi vo sekoj sluchaj. Itar poteg na Branko. |
|||||||||||||||||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||||||||||||||||||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
а да пиеме по едно кафе во друмската кафана А јас частам... |
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
зен не е една тема и не еднаш сме пишувале и коментирале... |
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
Готово, нема веќе, ветувам
|
|||||||||||||||||||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
mene vekje mi e sk*rcheno od niv dvajca!
|
|||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||
јас не сакам БЦ да ми ја скрати платата,за да му даде на некого повеќе....
најниската ќе била 9000 денари!ма немој...како ти текна сега..кај беше порано..? |
|||||||||||||||||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |