|
Спектакуларни апсења, борба против криминалот |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас кажа дека за да се влезе во Европската унија мора да има борба со криминалот и корупцијата и апсења.Остајте ги комунистите така зборуваат за да се вечно на власт.Е драги комунисти секој ден не е велигден
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...otrpnavme nie i na spektakularni apsenja... zatoa shto potoa zavrshuvaat so nespektakularni pushtanja... so isklucok na aboliciranite... tie ne sakaat da padnat vo zaborav...a i narodov e zadovolen... na ova siromashtija ubavo e da se dobie nekoja maica gratis... arni se za pidzami... edna moja komshika veli... Jas ne kupuvam pidzami...spijam so VMRO, SDSM, NSDP, LDP, sega od Strumica mi pratija I jas sum Zoran Zaev... pa sega spijam so nea... prijatna e ...ubav im e pamukot... nash e ne bugarski... cekam i od onie drugite da mi pratat... samo neznam kakov e pamukot.. bugarskiot ne go sakam...grebe...
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ete, narodot uziva da gleda, samo retki se tie sto se hrabri da si kazat
p.s molam da ne mi se brisat smajlite Изменето од moira - 09.Август.2008 во 18:45 |
||
Maki
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ostajme
na strana seto do sega kazano licno jas mislam deka apsenja na kriminalci koi drpat od mnogu lugje da si napikat milioni v dzep ili ako se teroristi ili ako se pedofili treba da ima najspektakularni apsenja abe neka se apsi neka narodot gleda deka aramii ne se pozelni vo nasata drzava neka uzivam da gledam , koj gi ebe aramiite, neka se sramat pred zenite i svalerkite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...И плус да влијае на доказите и сведоците во случајот, затоа што нели сеуште работи во општина и му се достапни сите документи...
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se raboti za vremenski redosled . Ovaka napisano izgleda kako da go opravduvas spektakularnoto apsenje poradi moznost od abolicija .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a koj tuka neso vremenski naveduval?????
a nemoj da se salis so ambolicija oti e tova mnogu vazna rabota |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako be nikoj ne znae koga kazaa deka e pritvoren poradi moznost da go povtori krivicnoto delo . Taka barem jas cuv na vesti .
|
||
|
||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pogresen ti e redosledot , prvo odi apsenje pa aMbolicija
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spektakularni ambolicii sakat spektakularni apsenja
no prdekan si e prdekan na kraj tamu se stiga ili so kocija ili peski- rezultatot e ist osim ako nemas komsija pretsedatel na drzavata Изменето од anakin - 09.Август.2008 во 16:23 |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ce se najde ... koga ce mu pritrebaat pari
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Приватизацијата на Фершпед беше и ќе остане табу-тема.
Кој е луд главниот спонзор да го гони?! |
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата со Заев малку им излезе од контрола, како прво речиси никој и незнае зошто воопшто беше затворен. Единствената цел беше идниот прецедател на СДСМ кој релативно можеби ќе ја подигнеше партијата е да се оцрни. Обвинение нема дека земал провизија за што би требало да биде во затвор, нема обвинение дека земал поткуп, има обвинение за работа која најверојатно секој од нас горе доле би можел да оди во затвор.
Оваа власт ако е толку решена да се справува со криминал нека почне да ги брка оние кои направија вистинска кражба на фабрики, фирми. Многу очигледно е како Штеријо Наков одеднаш ко да пропадна во земја, ниту некој напиша за него ниту го спомнаа уште еднаш ниту смее некој нешто да праша за него а толку многу беа решени да ја испитаат приватизацијата на фершпед. Аларова, пример на корумпиран Градоначалник никој не ја пипка. |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сосем точно!Си прават материјал за после партиските војници меѓу народот да викаат ,,Гледате ние како се справуваме со криминалот?!,,ако толку сакаат да се справат нека почнат првин од своите редови-секој може да апси непријатели! Изменето од Zajcef - 09.Август.2008 во 14:05 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |