![]() |
|
Сродна душа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 74> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neli!?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
interesen koncept zeznata
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zeanati dokolku te prifatila takov kako sto si(inaku ne bi ti bila zena
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako moeto dete rastejki me imitira, a ja ke mu bidam idol oti sum mu tatko, a zenata ke se nervira oti ke bide vospitano i ke se odnesuva kao ja, ha,ha, haha !
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Koj znae dali ke ja najdam mojata srodna dusa, mozebi seuste ne se rodil |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
ANAKIN NEZNAM ZOSTO OD SAMIOT POCETOK TE CUVSTVUVAM BAS TEBE SRODNA DUSA?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Neznam dali ste slusnale za teorijata na Platon, deka navodno site lugje porano sme bile spoeni vo edno(dve polovini) i bidejki sme stanale posilni od bogovite,za kazna ne razdelile i od edno celo sme stanale dve polovini. Mozebi ima nesto, koga ke priznaeme deka sekoj od nas ima potreba da si ja najde svojata polovina, t.e. svojata srodna dusa
Ehhhh |
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
![]() |
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
hmmm Srodna dusha.. se soglasuvam so Natalija deka samo ednas moze da se najde vo zivotot .. no prashanje e dali ke ja najdeme ili ne?
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
A zamisli kolku e beskrajna ljubovta ah.pocnuva od nisto i prodolzuva do beskraj i trae i trae do beskonecno, sekoj den raste i raste, izgleda samo silata Bozja e posilna od ljubovta...barem za onie sto ja osetile!
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
кој бара ќе најде, и кој што бара тоа ќе најде, бараш искрено - ќе добиеш искрено, бараш љубов - ќе добиеш љубов.
![]() |
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Jas pak mislam........deka ja naogjam.... po malku....Zakon si Ma..............
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
DAAAAAAAA.....SI VOZIME UBO.....TRO NE FATILA NEKOJA UDOLNINA AMA UBO E.....HAHAHAHAHA!!!DA DAJ GOSPO SEKOJ DA SI SE NAJDI TAKA!!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |