![]() |
|
Србија нема потреба од Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Автор | ||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nikogas ne pocnuvam prv
i segogas sum za sozivot
no tebe i na mnogu tvoi drugari ne Site
nekoj zbori koj za mene se ponizuvacki
toa e
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
najposle zmijata pocna da si gi kazuva nozete
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Добра идеја да те предложиме тебе зе во Гинисова книга на рекорди, а рекордот ти е тоа што си рекордер во тресење глупости... ![]() |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
so taa razlika sto z. makedonija e nasa.
a slavonija, kraina, bosna, kosovo, crna gora itn., ne se vise nivni. luzeri na vekot. generacija propasti. ovie se za u ginisova kniga na rekordi. ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
isto kako sto nitu Makedonija nema potreba od zapadniot del ..... ilirida
![]() prostaci
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Дискутирајте на тема!!! Благодарам |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
Ова кажува за самиот тебе... Ја срамиш Македонија... |
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
jas celo vreme vikam> ako mozat, neka ja zemat be.
da vidime koj e maz. taka da zborovi, IC ne me tangiraat. a srbite, vecite luzeri, sega ke mi organiziraat mitinzi. patike za kosovo. vrlj-mrlj. nemam drug zbor. prostaci. |
||
![]() |
||
|
Само од омраза збориш... Простаци А??????? А ти што ќе му направиш на некој кој ќе ти каже дека пола Македонија ќе биде Арнаутска???? ...ти нема да бидеш простак, нема да се побуниш, ти ќе ги бацуваш... ццццццц дете, дете... ![]() |
||
![]() |
||
|
prostaci |
||
![]() |
||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
|
Леле еднаш во странство ги прашав србите: де бе,велам, шо ке ви е Косово и така е над 80% албанско?
Ќе ме обесеа за јавен пример! |
||
![]() |
||
|
i povece od ocigledno e .....
|
||
![]() |
||
|
Татаров дефинитивно Скопсково го удрило во глава...
![]() |
||
![]() |
||
|
namali so pivoto ... i povece od ocigledno e deka ima negativni reakcii kaj tebe
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |