|
Што сакаат машките кај девојките? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a so ako prepisal ova od nekade
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Џо marry me! |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
maskite kaj zenskite najvise sakaat raboti koi samite gi nemaat
i navise gi nerviraat raboti koi samite ne gi pravaat |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хеј ЏО, те поздравува Џими Хендрикс
|
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да поправам најпрво се приметува физичкиот изглед. Да, точно е.Но не е најважен..
Најважна е харизмата те шармот кој жената го поседува.. После ова би ги одбрал се разбира физичките афинитети... Но пошто не сум многу demanding guy...не ми е до толку пресудно дали некоја има добар гз или фини пропорции се додека работиме на иста бранова должина Интелектот игра важна улога...истотака и самосвесноста... Не се сите исти сепак... Ова е само мое мислење...=) |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сум опкружена со примитивци...
|
|||
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo zadnik gledaat poveketo maski , posto odma im se diga i vo glava doggy pozata im se vrti
Vo cicki ne deka ne gi primetuvaat ,,,ama na zadnik i te kako pagjaat , posebno ako im se navedne pred niv nekoja |
|||
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тиги.... дефинитивно си опкружена со примитивци...
Не размислуваат така сите... барем луѓево од мојава околина ретко кој мисли така |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е добро де... некои попрво би рекле:-Јаооо кој гз...
|
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Укажи ми ја грешката.
|
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аха... сигурно. А демек претходно овој што наброја вие машките прво приметувате? Абе остај... Гледаш некоја девојка и викаш: -Вааууу колку убава и нежна кожа има! I don't think soooo... Попрво би рекол: -Јао човече, која цицка! Сурова реалност... ама јбг ипак е реалност. |
|||
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има начин да ја добиеш.....
Бакни ја
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |