![]() |
|
МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | ||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
LELE
ovoa zenive koga zbrlavile po CRNCI so e rabotava ,izgleda mnogu p. filmovi gledat ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Би и рекла: со среќа ќерко! Нејзин избор што прави со нејзиниот живот, само се надевам дека тој нејзин избраник ќе ја почитува и сака, а за останатото доволно ќе бидат возрасни да го решат. |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...pa sea, sho se mora ne e teshko...toa e... ![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Ako si ja pocituvas rasata i identitetot ke te narecat rasist. Treba da si go negiras identitot, i da pocituvas se drugo osven svoeto, za da si moderna i prisposobena budala vo sklad so opshtata idiotija. Stom kaj zivotnite se ceni rasa, zosto da ne se ceni i kaj lugje? Kolektivnata psihopatija zema se pogolem zamav. Изменето од sensei - 26.Март.2008 во 14:23 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ama ne od so sakam taka, moram |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
jas sum cul nova kletva
da gospod sin ti doma da donese zet no da kjerka donese crnec toa e neso novo za mene ![]() tranzicijaaaaa brate |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
: МАМО, ЌЕ СЕ МАЖАМ СО ЦРНЕЦ.....
.......AKO ЌЕРКО!!!!....ШТО САКАШ ПРАВИ...ОЧИ ВАДИ...САМО БАТАЛИ МИ СЕ ОД ДОМА!!!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
..................so sreka..............samo tolku........????
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
душо насловот на темата ти е таков ![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
НЕМОЈ ЌЕРКО, НЕМОЈ ДУШО... ![]() |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
NE BE TI...TI FUNDAMENTALIST SI
I IMAS 4 ZENI EM 10 ROBINKI
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
A be koj vi rece deka sum crnec ?
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
A MORI ZENISTA BUDALI, JA OVDE I ZA DRUGI VARIJANTI PRASUVAV ![]() Изменето од kejt-d-grejt - 26.Март.2008 во 10:27 |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
Ne znam na sto aludira, no ja ne sum crnec
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |