|
Што сонувавте денес? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 55> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според некое толкување прима... Најверојатно имаш нешто започнато и не прифаќаш ништо освен успех Имаш или ќе имаш препреки (од други но и не мора да значи) и тешкотии но би требало да успееш а можеби ти претстои и патување надвор од државни граници |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Удварачите...
ти само држи се за оградата....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto kako na breg od more ili ezero sum bila so edna drugarka...a ovde i eden most i kako kukicka...i naednas pocnaa da idat silni branovi i lugeto odokolu koi gi imase mnogu viknaa drzete se dobro za ogradata na kukata da ne ve odnese vodata...i naednas nadojde voda ama ne bese mnogu silna....
ne znam sto znacat branovite.. Изменето од MyWay - 19.Октомври.2011 во 12:29 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сонот ... бев на некоја забава...страшна галама...силна музика...
јас стојам така од страна и посматрам, не учествувам во забавата...
во пресрет ми доаѓа еден постар човек со маска на лицето .... и во истиот момент слушам глас.... кој ми вели ... зборувам но само ти можеш да ме слушнеш.. бегај од овде..ти не си за овде ....веднаш се завртувам и си одам во црната темница..одвај гледав кај одев ....
главата ме заболе .... Се разбудив и главоболката не престанува ...
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека сум постирал по 300-400 пораки тука на форумо т.е цел ден (како емил) а најмногу во женски теми (како емил)
уууу скраја да е |
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се гледав во огледало и целиот нервозен оти гелот ми се исушил Дури срам ми беше да го прашам кој е најубав
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dozd........kal.....
bezveza...sigurno ne e bas ubavo.....i ete... |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na koj do sto mu doslo... |
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
druga varijanta na tolkuvanje:
seks za vreme na me... ... ovaaaaaa, onoj periodot de... Znaci ima se: tunel, krv, krv na glava, ali moze da se prodolzi... |
|
Incredible Blue
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ti kazam koga ke razmislam mi se sovpagaat nekoi raboti
|
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuga krv , moze da znaci dobra zarabotuvacka, no moze da znaci i mala opasnost .Crvena krv e znak deka ti pretstoi radosen nastan . Toa sto si se vozela so avtobus, ima znacenie deka rabotata
premnogu te okupira
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сонував како се возев во автобус....
поминуваме во тунел и гледам една кола иди право да удри во автобусот... и се случила собракајќата и излегуваме еден куп народ и само еден човек гледам со крв на глава.... после ни кажале дека се е во ред и може да продолжиме... и уште некои глупости ама не ми текнува...а и поарно.. |
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak bela mecka sonuvav
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj gluposti...retko sonuvam....bar retko se sekavam na sonishtata....no ovoj beshe strashen....i pak isto ...nekoja voda ....i nema kopno....se umoriv plivajki
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |