|
Школо од бивш/сегашен партнер |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od so si bil virtuoz
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Po seks me gledase popreku...
|
|
ANGELCHE
Нов член Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD SEKOJA VRSKA SE UCI PO NESTO NOVO.TOA E FAKT
|
|
SLABICKA
Група Регистриран: 26.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od bivsite nauciv deka vo princip site maski se isti kako da sum bila so eden a ne so poveke gore dole bez nekoi drasticni razliki vo sustinasite se isti
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Научив многу работи морам да признаам |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee od eden bivsi gi nauciv site taktiki na laga i izmama, ama ko vidov deka ne mi prilegaat se oduciv ;-)
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nauci deka cel zivot se uci, i toa na sopstveni greski.
Za tugite i onaka ti e gajle!!!!! Изменето од којсумјас - 21.Март.2008 во 13:15 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me nauci kako da go iscedam do posledna kapka...na limunot mislam de
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј да, ме научи да ја цедам кесичката со чај со лажичката (му требаше време, смотка сум )
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me nauci sah da igram.......toa uste trae i da go gledam sekoj negov "famozen" natprevar(a toa mene tolku mnogu me nervirase) i da gleam EURO SPORT isto taka me nauci-toa traese dodeka bevme zaedno,sea veke ne gleam Изменето од topsexy - 20.Март.2008 во 14:45 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nauciv da vezam i pletam
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........osven rozevi o4ila,postojat i drugi o4ila
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od prviot nauciv deka ona ssto go davam moze da nema blaga vrska so toa sto drugiot go sakal...
ne,ne... pardon. Fakticki od nego nauciv deka ako te saka i kamcce da mu dadess ke go ccuva i mu se raduva kako da e biser, a ako ne te saka ... isto kako da si frlil biseri pred svinji. Od vtoriot naucciv deka iskrenosta e najdobra investicija vo vrskata. Od tretiot naucciv deka sme alotropni susstestva. |
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас пробував да се сетам на нешто конкретно за минатите,... ама испаѓа дека останало само едно општо созревање... Сепак така и треба да биде. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |