|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 70> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Swedi se mislat
islad irska bboooooosnija her her cegovina i 12 za norveska kaj im se vmetnaa tova bosancive megju vikinzite , koj znae |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene glasa PUCHANSTVO
za rbite i 12 za bosancive i tie se zagreotija |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
finskite hevi metalci
si davat so davat 12 finski vodki za norveska eptan vikinzite se snaogjat vo navigacijata |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pre bi rekol GENOCIDOT ... sto mislese ti ? za turkite ce glasaat ????
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море Грков искрши јазикот по српски,арно ама ТВЕЛВ ПОИНТС-ЕРМЕНИЈА,
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utnav
i grcite ne se so beja izgleda kipar gi nema hahahhahahhahhahahhahahah |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene od skapanata atina
se javuva nekoja malaga i normalno kipar bez da gledam |
|
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RUSIJA cestitame , ne e rano ke pobedat
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega kosookite azerbandzanci davat 12 kokoshki za turcite
na ti go daj mi go inaku CHORBA |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene so vikat BANKARITE
12 milioni franci za srbite so sakas od bankarite- diplomatija bre |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natural blond ili ? ... ce bide deka nekoj ruski brod bil vo taa luka
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ene od IRRRRRRRRSKA
IRRCte vikat deka pesnite se sranje no 1o za britancite da nemat kompir 12 za latvija ovie se pijavi od irrrrrrrrsko kafe |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od la valeta
se javuva plava matedzanka i vika 12 swedska ja izvadija od nekoj naftalin Изменето од anakin - 24.Мај.2008 во 23:53 |
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zosto cudno? turkite izvezuvaat sirum evropa .... lepak za sve
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |