IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Лила Филиповска и нејзиното шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лила Филиповска и нејзиното шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 25>
Автор
Порака Обратен редослед
elen@ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elen@ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:02
емисијата е зив узас не е интересна нема нови идеи со еден збор казано е ЗДОДЕВНА!!!!бла%20бла
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 14:11
Originally posted by CRESA CRESA напиша:

MENE LILA NE MI SE DOPAGA BAS.
NEKAKO MI E E PRIRODNA.
VESTACKA E NEKAKO.
A I EMISIJATA MI DELUVA KAKO NE ORGANIZIRANA, MNOGU GRESAT.
DRUGATA I BESE MNOGU PO DOBRA.

Ti "deluva" neorganizirana?... Toa e potpoln haos..100% improvizacija na Makedonski nacin...bedno bedno bedno
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
CRESA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Мај.2008
Поени: 134
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CRESA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 09:14
MENE LILA NE MI SE DOPAGA BAS.
NEKAKO MI E E PRIRODNA.
VESTACKA E NEKAKO.
A I EMISIJATA MI DELUVA KAKO NE ORGANIZIRANA, MNOGU GRESAT.
DRUGATA I BESE MNOGU PO DOBRA.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 13:04
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by blashka blashka напиша:

[QUOTE=blashka]Sto ti se dopadna samo me interesira..te osvoi so intelegencijata...visinata od 165..ili apokalipticniot osmeh?..Daj ne zezaj..a za lickanje...site se nalickani na TV..ne oblekuvaat svoja garderoba,butici gi oblakaat..Fala bogu,ide leto,ke ja snema od eterot

Насмевката........а и симпатична е како појава.....голема%20насмевкаголема%20насмевка

и без нервози те молам......плазење
Kakvi nervozi ne me zasmejuvaj...ona ne zasluzuva ni negoduvanje..a kamoli nervozi....

хи,%20хи... Мерак ми е што те засмејувам...ама и тебе ти е мерак да

пишуваш за ЛИЛА.....смеењесмеење

ME "PROVALI" blashka...lila i latas mi se "omilena" tema

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка...Те запознав веќе...знам кои ти се ...омилени теми...плазење  намигнување
Кон врв
Gorg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2008
Поени: 142
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 11:41
...a be sto se cudime site za Lila...pa samo videte kakva bagra se sobrala na Sitel, od Latason, preku Ivonce (koja btw stanala i ekonomski ekspert), do Lilika "devojka za se", se dudlac do dudlac...jas generalno ne gledam Sitel, a kamo li Lilka...site oni napravija kariera preku takvoeto...

Изменето од Gorg - 27.Мај.2008 во 11:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 11:18

[QUOTE=blashka]Sto ti se dopadna samo me interesira..te osvoi so intelegencijata...visinata od 165..ili apokalipticniot osmeh?..Daj ne zezaj..a za lickanje...site se nalickani na TV..ne oblekuvaat svoja garderoba,butici gi oblakaat..Fala bogu,ide leto,ke ja snema od eterot

Насмевката........а и симпатична е како појава.....голема%20насмевкаголема%20насмевка

Kakvi nervozi ne me zasmejuvaj...ona ne zasluzuva ni negoduvanje..a kamoli nervozi....

ME "PROVALI" blashka...lila i latas mi se "omilena" tema
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 14:09

Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 04:11
Originally posted by BarbB BarbB напиша:

Шоуто на Лила - аууу - каква катастрофаА самата таа е ок, девојка со стил, секогаш добро изгледа

Не е до шоуто. Лила е цела катастрофа. Човек треба да исполнува некои основни критериуми за да биде водител на некоја емисија. А таа е талент од типот на Драган Вучиќ
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 19:57

Кон врв
Tripin bitch Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tripin bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 19:20
Кога ке ја гледам-- јасно ми е колку Хегел бил во право ко рекол дека што е човек- е појдовна граѓанска спогодба....
Кон врв
BarbB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BarbB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 18:03
Шоуто на Лила - аууу - каква катастрофа

А самата таа е ок, девојка со стил, секогаш добро изгледа
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:48

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:44
... ....БРАВО ДАДИЧКЕ,САМО ТАКА ПРОДОЛЖИ СИ...ШТОМ Е ZAGOR СО ТЕБЕ..НЕМАЈ ГАЈЛЕ.... !!!СУПЕР СИ СИ ТИ....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 16:01
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.