|
Порака во шишето |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da je casa flasa
da je flasa bure da e bure more pili bi do zore lesno se lovat pijani ribi |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i nemora da e shishe, moze i bure da e...da be... |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neee...Yes why not!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yes, I will not! |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Will you marry me?
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jaс сакам наместо шише с порака - порака с шише - полно шише
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekoi luge, gi nosime vo ochite, i tie bledneat -so sekoe trepkanje na okoto... nekoi luge gi nosime vo srceto, i tie ostanuvaat tamu dolgo- se dodeka ne prestane da chuka... nekoi gi nosime vo dushata, a tie se vechni spomeni- ostanuvaat tamu zasekogash...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од pagane - 15.Јули.2008 во 10:35 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se e navidum drugacije samo moreto pravi isto shu shu shuuuuuuuuuuu
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wc hartija mi zavrsi pred 3 godini ako sega e 2008 koga ja citate porakava da znaete vise ne mi trebit , a koj pobedi kaj waterloo????? ej
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
radio ne radio radio ne mi svira, nemam struja ni baterii tuka
|
|
|
|
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne radi-rad ubiva
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ризикувај - седи си дома
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |