![]() |
|
Графити |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 23> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Први графит у историји: Ево, видимо се у осам код јабуке! Адам
Dvadeset godina smo moja zena i ja bili srecni a onda smo se upoznali. Priznala je da me voli....... nakon desetog udarca. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ova go procitav vo voz na vrata od vagon beshe napishano
Sedam vo parkot i pijam mastika,u picku materinu kolku te sakam..... Изменето од fiks - 15.Август.2008 во 09:59 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne doruckuvam oti sum zaljubena
ne rucam oti sum zaljubena ne veceram oti sum zaljubena ne spijam oti umiram od glad |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Разлика између сиде и пензије је у томе што се од сиде дуже живи.
vrhunac shpanske serije je kada Federiko sazna da je sam sebi keva... Muskarci vladaju svetom,a ZENE MUSKARCIMA!!!!!!!!!! ![]() Изменето од mamma - 14.Август.2008 во 19:43 |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Podobro pet do dvanaeset nego ni edna posle eden
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
DO JUČE SMO BILI NA RUBU PROVALIJE
A DANAS SMO UČINILI VELIKI KORAK NAPRED.
DEMOKRATIJA JE KAD NISI ZATVOREN ZATO STO SI BIO OTVOREN VRATITE NAM SECER U ORBIT |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Dojdi si pri sebe dodeka imas nekoj
Изменето од zenmaster - 14.Август.2008 во 14:07 |
|
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Џабе кречевте!
|
|
![]() |
|
Podolgo mozam pod voda nego u skolo
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
"Arkanol " sredstvo za unistuvanje OVK gadinki
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Bistar je. Vidi mu se kroz glavu.
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |