|
Не можам да спијам... |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala...ama niv bi gi upotrebila samo koga sum ochajna
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со нив спиеш како мједвед...а и легални се-нормално Изменето од str8up - 05.Декември.2007 во 18:30 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra vecher mamma ... sega ke ti dadam eden recept za spienje ... prvo i osnovno e da go isfrlime djubreto od mozokot ... se sto nema da ni bide vazno posle 100 godini ... BRISIME !!! i zemame casa so malku voda ... se napivame od vodata nekoja goltka ... i pritoa mislime na nesto ubavo ... potoa si legnuvame so racete gore ... i taka spieme tri do cetiri saati ... toa e dovolno ... i stanuvas nautro ... isto kako nova !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spijam malku,nezdravo,se budam chesto,ne se komiram..
ama kakva ke stanam nautro se zavisi od raspolozenieto koga sum legnala. |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum vo toj klub ... mislam deka dovolno sum naspan ... zamorot ne postoi ... ako nekoj oseka zamor ... znaci nepravilno misli ... spienjeto mu treba na levata strana na mozokot ... koje se "premoruva" od rabota ... posebno ako se intrigi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da nemozam tuku ne sakam da spijam mnogu... spijam po cetiri saati i dovolno mi e... sakam zivotov da go pominam sto poveke budna... |
|
nate77
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kažu deka 8 saati e dovolno za čovek da spie... ama mene ne mi e dovolno nitu 9 saati! Ako spiem manje od 9 sati ne možam da funkcioniram normalno
|
|
sakam skopsko
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas koga mi fali son, sledniot den sum voznemirena i nervozna. spijam okolu 6-8 saati i malku mi se, no znam luge koi spijat pomalku...kako izdrzuvaat, ne razbiram.... |
|
people are strange
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sonot e kako hrana za teloto, ako ne mu davate dovolno, poleka go ubivate.
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma kako nemozam
spijam kako zaklana nautro mi treba saat vreme da se svestam |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најчесто не можеш да заспиеш заради грижа на совест некоја нервоза... некој важен настан поради кој ти се превртуваат цревата...
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bidi krvodaritel i problemot e resen |
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze si ti, si ja naredila rabotata
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгледа јас сум единствена нулта на форумов што спие повеќе од 10 саата дневно
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |