![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 117118119120121 625> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alal da tie brza ama ne pogodi vrrtam na skype i te gledam tebe ushte da ti zazvonev
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ama, jas ne sum ti go dal
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Aaaaaaaaa brzo pa ti pa poslushniot e da si znajsh za skypeto ti go imam
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne si poslushna,...ete toa!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Be stvarno aj kazhete mi so za mene..
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
za tebe
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Aaaaaaaa so zboruvate u kaladontov?
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
kade zamina taa nikoj ne znae...slusnavne vanvbracno dete imala
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
oti so zetot a shto se sluchi so nevestata jadnichka
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ceca pa mene mi ja peese pustite me da ga vidim...pa koga se raspolozivne so zetot
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
oti nishto ne reche mi ja peeshe legja o legja na uvce
|
|
|
|
![]() |
|
ma jas te vidov tamu sedese so zeljko joksimovic na astalot
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
mene vie, sramota golema
|
|
|
|
![]() |
|
ao...e zaboravivne be nea..kaj beshe taa celo vreme
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 117118119120121 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |