IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 116117118119120 157>
Автор
Порака Обратен редослед
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Статус: Офлајн
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 02:45
E pa ako ima nekoj kompetenten da mi odgovori na ova prasanje bi bilo super. Citam horoskopi cesto, no ne smetam deka sum od onie koi mnogu im veruvaat. No sega imam edna dilema, spored horoskopskite znaci voopsto ne si odgovarame so partnerot, taka veli horoskopot. Dali e toa presudno ili ne e moeto prasanje?
Кон врв
anac Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2007 во 12:04
Originally posted by lepa lepa напиша:

ej zdravo jas sum rak iskopmentiraj nesto za mojot znak da vidam dali ke se pronajdam
a so sum podznamk pojma nemam

:) I JAS SUM RAK! AMA KAKO DA NE SUM! ZNAES LI KADE DA SI GO IZRACUNAM PODZNAKOT?
ZNAM ZA RAKOVITE DEKA VO SEKSUALNOSTA SE MNOGU SEBICNI I DEKA AKO VO VRSKATA I DVAJCATA SE RAKOVI :) LOSA KOMBINACIJA :)
Кон врв
lepa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lepa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2007 во 17:35
ej zdravo jas sum rak iskopmentiraj nesto za mojot znak da vidam dali ke se pronajdam
a so sum podznamk pojma nemam
Кон врв
Em4i Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Em4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2007 во 00:10
Jas sum Lav, a vo podznak Oven.
Kombinacija sta da ti pricam hhсреќа
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 19:50
Zivotno so dva roga, a na sekoj od niv bucnata po edna riba! газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Izvini biba, mi dojde takva asocijacija, sorry! среќа
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
biba Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 16:55
          Jas sum Jarec so podznak Ribi kakva e taa kombinacija dali dali znae nekoj? 
biba
Кон врв
kibritce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kibritce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 16:04
Ај и ја да мрчнам нешто за Хороскопов.
Ја баче,како Близнак у Хороскопон не дека верувам,ама ај
нека се чита нешто. Што ти знам таму нешто цвезди ова она.пфффф.нит читам нит се замарам.Инаку баче,Ја одвај научив да читам буква по буква што ми треба па сеа со тоа ке се замарам.реченици ова,она,ваму таму.ајт создравје
ја од мене како мој прв пост доста е.
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2007 во 14:11
Е баш сакам некој да ми ја прочита наталната карта!
Veni Vidi Vici
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2007 во 10:00
Bik - Podznak Jarec голема%20насмевка
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 20:04
Двоен Стрелец.
Кон врв
Diki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 183
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Diki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 19:44
jas sum vodolija , u podznak jarec, a mesecinata mi e vo devica.
p.s.gadna kombinacija.голема%20насмевка
Кон врв
ekaterina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 450
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekaterina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 15:18
jas sum rak so podznak ribi i ova gore e tocno.
mesecina vo jarec...
people are strange
Кон врв
nate77 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2007
Локација: Croatia
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nate77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 14:20

Jas sum dupli rakсреќа i od ova gore ima mnogu točno...!

sakam skopsko
Кон врв
Kristin969 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Октомври.2007
Локација: Scotland
Поени: 340
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kristin969 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2007 во 13:00
Jas sum dupli bik, i znak i podznak, taka da se naogjam sebe vo mojot horoskopski znak! среќа
Ljubov i Svetlina!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 116117118119120 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,642 секунди.