![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 177> |
Автор | ||
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jas vo momentov nisto ne mislam- a sepak postojam
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
"skopsko!,...i se bilo mozno",.....sve,... samo,.... nikako da mu se stabilizira zemjava,...na skopskoto!,..
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
"So borba se stvaraat i isceznuvaat site nesta."
Heraklit
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
- " Se e mozno,kade shto postoi volja-postoi i nachin" -
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
"И тоа што не наоѓам ништо е на извесен начин многу значајно. Тоа е една од ретките области, каде што недостигот на докази е доказ" - Робер Еванс Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:11 |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Да, да, да.... Се мислев дали да ги пишам со знакот = Фала ти Аnastea на дополната. Таа ми е една од главните мудрости по кои се водам во животот. ![]() Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 09:50 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
IlI:
"Volkot e debel vo vratot zatoa sto sam si ja vrsi rabotata."
Narodna pogovorka
![]() |
||
![]() |
||
|
Ако сакаш работата да биде завршена како што треба, тогаш заврши ја сам! (Не ми текнува во моментов кој го има речено ова, ама е многу добар водич во животот ![]() Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:09 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Разделбата ја слабее просечната љубов
а ја засилува силната...како што го гаси
пламенчето, а го разгорува пламенот...
О. Балзак
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Ако луѓетo се добри само затоа што стравуваат од казна, и се надеваат на награда, тогаш ние сме навистина една жална сорта – Алберт Ајнштајн
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Работите треба да се поедностават колку што е можно повеќе, но не и повеќе од тоа. - Ајнштајн
|
||
![]() |
||
|
Полесно е да разбиеш атом отколку предрасуда.
- Алберт Ајнштајн |
||
![]() |
||
|
"Beauty is in the eye of the beholder!" A lesson learned..... in The Twilight Zone!!! Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 10:11 |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Smeskaj se na lugeto
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |