![]() |
|
Хороскоп |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 157> |
Автор | ||||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aha,ama aj prvo vidi za bliznak i vaga
![]() |
||||
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
||||
![]() |
||||
antigona ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
..se ova sto go kaza Antiqua e apsolutno tocno samo da dodadam uste...Srekni boevi ti se 5,6,10,13,16,18 Srekni denovi...Ponedelnik i Petok..Vie ste sovrseni prijateli,strplivi,tolerantni..koj mnogu cesto prostuvaat no toa go pravat pocesto poradi svojot vnatresen mir i poradi potrebata da ostanat vo dobri odnosi so drugite,a ne poradi vnatresnoto ubeduvanje deka nekoj drug ima pravo ![]() ![]() ![]() ![]() ..kako bese a? |
||||
![]() |
||||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|||
Лелелеле! Ти се топиш од емоции, имаш проблем со реалната слика, затоа што емоциите ти преовладуваат за скоро секој сегмент од животот. Кај тебе се јавува необјаснив пад и раст на емоции без посебна причина.
Семејството ти е на прво место и со него имаш непрекинлива врска.
Партнерот треба да ти е нежен, романтичен и многу да ги разбира твоите емотивни ролеркостери.
Како пријател си идеална, бидејќи си верен другар, не прекажуваш муабети, знаеш да ислушаш...но, често си повредена од оние за кои мислиш дека не ти возваќаат со иста мера.
Точно ли е?
|
||||
Veni Vidi Vici
|
||||
![]() |
||||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|||
...c c c .....ovde ima nekoj sto moze da ti napravi natalna karta ili taka mi se pricini?
![]() ![]() ![]() ...emi aj, oven, podznak vaga... ![]() Изменето од blue666 - 21.Декември.2007 во 00:28 |
||||
![]() |
||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|||
ja sum rak4e ( duplo i toa )
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|||
Јас лично не...но, ако осетиме дека имаме причина да сме љубоморни, тогаш знаеме страшни да бидеме
|
||||
Veni Vidi Vici
|
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
uste nekoja poedinost za bliznaci...hiperaktivni,very easygoing,lesno komuniciraat so sekogo..se spustaat i krevaat na secie nivo,kreativni (pogotovo vo umetnosta),nepostojani,ona sto go namislile ili ke bide po nivno ili po nicie (za zal)..lesno se lutat uste polesno prostuvaat,altruisti,pacifisti,u dusa "zeleni"(greenpeace),zivotot ne go svakaat seriozno,nitu pak on gi svaka niv seriozno,za niv vazi "panta rei" i "carpe diem"
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Вие сте мирни,затоа.А Близнаците се многу избувливи и стварно некогаш нит се тераат нит се водат. А јас имам некој магнет за ракови.И претходната врска ми беше рак,ама тоа стварно не одеше.Љубоморни ли сте????
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Браво за вас!
![]() Јас знам дека со близнаци не можам ни една недела во врска да бидам
|
||||
Veni Vidi Vici
|
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
|||
strelec vo podznak vodolija |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Јас сум рак и знам дека близнаци ич не ми одговараат ....
|
||||
Veni Vidi Vici
|
||||
![]() |
||||
|||
THE MOST IRRESISTIBLE.
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 113114115116117 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |