![]() |
|
Азбука на изговори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 124> |
Автор | |
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Фатив заушки
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Уплав добив не можев да дојдам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
ne e do sramo.....ama ti si stvarno malenka.........barem u godinite |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
zs ti kolku imas? ne srami se, kazi
![]() ![]() |
|
Don't wory be happy :)
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
pa ....smeni ja pozata......ama ,so vredi koga imis samo 16.....
![]() ![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Queen Bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1041 |
konecno...resenie na moite problemi, veke se zdrviv vo ovaa polozba
|
|
|
|
![]() |
|
pomalko shtirak............i ke mrdis kolko sakis
![]() ![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Oprala sam se i nemozev da mrdnam
|
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
На лекар да одам или андолче да се напијам
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Модрица имав на газот и неможев да седнам во кола
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Љуљашката ми се скрши и се здробив
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Лупев млади компири па ми се офарбаа рацете
![]() |
|
![]() |
|
Камион ме згази
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Јави ми се и ќе ти објаснам
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 112113114115116 124> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |