IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 157>
Автор
Порака Обратен редослед
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 05:06
SMESNO.SITE PRASUVAME A NIKOJ NE SE NAJDE DA NI ODGOVORI
Кон врв
Glamurous Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glamurous Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:16
Епа и јас сакам да знам Јарец а подзнак Рак

Изменето од Glamurous - 14.Јануари.2008 во 00:16
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Quentin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 17:31
Кога веќе сите прашуваат сакам и јас, сакам и јас Близнаци, подзнак скорпија...сум прашувал и порано еден астролог и ми кажа: Бегај подалеку од мене, ти си огин
Кон врв
bilja.flower Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јануари.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilja.flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2008 во 16:56
ke bidete srcki i da mi kazete nesto za znak skorpija podznak bik, oddnapred fala
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 19:32
Рак сум во хороскоп, и повеќето особини ми одговараат, но не им верувам на дневните хороскопи (која е таа логика на сите ракови да им се случува истото денеска). Сакам да си направам натална карта па и јас како девојка21 се надевам дека некој од вас знае страница каде прават бесплатни натални карти.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
jasac771 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Декември.2007
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jasac771 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2008 во 08:57
nesto da kazete za vodolija podznak rak
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 04:16
Кон врв
devojka21 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај devojka21 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2008 во 04:11
Jas donekade veruvam vo horoskop i sum Rak (denes soznav) vo podznak Vaga i skoro se sto pisuva za karakteristika na rakot jas ja imam
a bi sakala da ne znaete nekoja internet strana kade besplatno izrabotuvaat natalni karti e vo toa mislam deka ima vistina трепкање
Life is beautiful
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 19:09
NEKOJ NESTO DA KAZE ZA JAREC,PODZNAK STRELEC

Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 19:09
Кон врв
valevska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 01.Јануари.2008
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај valevska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2008 во 18:51
jas veruvam co horoskop imam licen astrolog i dosta znam za taa tematika.Se sto mi kazal do sega mi pogodil.

Изменето од valevska - 04.Јануари.2008 во 18:51
Кон врв
Viks Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Октомври.2007
Локација: Macedonia
Поени: 120
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Viks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 22:29
не верувам во хороскоп ама ич , незнам зошто  се она што ми го имаат кажано е стварно 100% спротивно на мене ,знакот според она што го слушам ми е тапа невидена (риби ) и тоа дупли, емотивна бла бла ...што е несоодвотно на мене , во една прилика еден човек ми спомна за некакво големо влијание од месечина (од некој знак што сум била во месечина) ако постои и такво нешто незнам не сум басш информирана .
Ако знаес кажи ми нешто , ако не кажи ми барем како да си го надајм и тој знак па барем да знам спорд што да се водам кога некогаш ке прочитам хороскоп намигнување
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 12:16
неверојатно точно... се сте погодиле... фала diogen i antiqua...големо%20гушкањеголемо%20гушкање освен тоа среќни броеви и денови... ма мене секој ден ми е среќен... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од Biserna_Devojka - 21.Декември.2007 во 12:19
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:52
Fala
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2007 во 09:39
Originally posted by antigona antigona напиша:

aha,ama aj prvo vidi za bliznak i vaga

...nemam vreme antigona..zatoe eve ke ti pastiram nesto na brzina Zena rodjena u ovom zodijakovom znaku je prijatna u drustvu, zna da se ophodi prema raznim prilikama I situacijama sto joj pomaze da stekne ugled u dobre veze. Voli da se bavi naukom. Voli da cita. Ali na polju nauke nisu veliki stvaraoci vec znaju da ono sto je postignuto dobro shvate I da koriste u nastojanju da poslove obave u potpunosti dobro ili da to iskoriste u pribavljanju sredstava za bolji zivot. Po spoljasnosti to su vitke I lepe zene sa puno ostrine duha I gostoljubivosti.
Ovaj znak je pod uticajem Merk*ra. Karakteristicno je za ovu planetu da je znak koji pokriva ostrina duha. To je znak logike, rezona I duhovnosti.
Covek Blizanca je brz u reagovanju. Pokazuje uvek nervozu I nestalnost. Stalno bi pocinjao iz pocetka poslove jer zbog svoje inteligencije uvek ima mnogo planove. Te mu se cini da je novi bolji od starog. Treba napomenuti da covek Blizanca ne samo sto ne postoji kao izraziti tip, vec pokazuje vrlo razlicite sklonosti. S jedne strane spominje se njihova okretnost, a s druge nestalnost. Od pozitivnih osobina spominjemo prakticnost u svakom pogledu, prilagodjavanje vremenu I sredini. Zatim energicnost u radu I sveobuhvatnost u resavanju problema. Negativna osobina je nestalnost.
Po svojoj spoljasnosti odlikuje se po svojoj eleganciji. Dobar je zabavljas drustva, zato je omiljen I voljen. Voli da bude u zenskom drustvu. Prema njegovim sklonostima preporucuje mu se zanimanje politicara, pisca, novinara ili umetnika.

голема%20насмевка
голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 112113114115116 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.