|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 157> |
Автор | |
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SMESNO.SITE PRASUVAME A NIKOJ NE SE NAJDE DA NI ODGOVORI
|
|
Glamurous
Нов член Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа и јас сакам да знам Јарец а подзнак Рак
Изменето од Glamurous - 14.Јануари.2008 во 00:16 |
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога веќе сите прашуваат сакам и јас, сакам и јас Близнаци, подзнак скорпија...сум прашувал и порано еден астролог и ми кажа: Бегај подалеку од мене, ти си огин
|
|
bilja.flower
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bidete srcki i da mi kazete nesto za znak skorpija podznak bik, oddnapred fala
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рак сум во хороскоп, и повеќето особини ми одговараат, но не им верувам на дневните хороскопи (која е таа логика на сите ракови да им се случува истото денеска). Сакам да си направам натална карта па и јас како девојка21 се надевам дека некој од вас знае страница каде прават бесплатни натални карти.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
jasac771
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto da kazete za vodolija podznak rak
|
|
CONTESSA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas donekade veruvam vo horoskop i sum Rak (denes soznav) vo podznak Vaga i skoro se sto pisuva za karakteristika na rakot jas ja imam
a bi sakala da ne znaete nekoja internet strana kade besplatno izrabotuvaat natalni karti e vo toa mislam deka ima vistina
|
|
Life is beautiful
|
|
CONTESSA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEKOJ NESTO DA KAZE ZA JAREC,PODZNAK STRELEC
Изменето од CONTESSA - 04.Јануари.2008 во 19:09 |
|
valevska
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veruvam co horoskop imam licen astrolog i dosta znam za taa tematika.Se sto mi kazal do sega mi pogodil.
Изменето од valevska - 04.Јануари.2008 во 18:51 |
|
Viks
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувам во хороскоп ама ич , незнам зошто се она што ми го имаат кажано е стварно 100% спротивно на мене ,знакот според она што го слушам ми е тапа невидена (риби ) и тоа дупли, емотивна бла бла ...што е несоодвотно на мене , во една прилика еден човек ми спомна за некакво големо влијание од месечина (од некој знак што сум била во месечина) ако постои и такво нешто незнам не сум басш информирана .
Ако знаес кажи ми нешто , ако не кажи ми барем како да си го надајм и тој знак па барем да знам спорд што да се водам кога некогаш ке прочитам хороскоп |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверојатно точно... се сте погодиле... фала diogen i antiqua... освен тоа среќни броеви и денови... ма мене секој ден ми е среќен...
Изменето од Biserna_Devojka - 21.Декември.2007 во 12:19 |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nemam vreme antigona..zatoe eve ke ti pastiram nesto na brzina Zena rodjena u ovom zodijakovom znaku je prijatna u drustvu, zna da se ophodi prema raznim prilikama I situacijama sto joj pomaze da stekne ugled u dobre veze. Voli da se bavi naukom. Voli da cita. Ali na polju nauke nisu veliki stvaraoci vec znaju da ono sto je postignuto dobro shvate I da koriste u nastojanju da poslove obave u potpunosti dobro ili da to iskoriste u pribavljanju sredstava za bolji zivot. Po spoljasnosti to su vitke I lepe zene sa puno ostrine duha I gostoljubivosti. Ovaj znak
je pod uticajem Merk*ra. Karakteristicno je za ovu planetu da je
znak koji pokriva ostrina duha. To je znak logike, rezona I duhovnosti.
Po svojoj spoljasnosti odlikuje se po svojoj eleganciji. Dobar je zabavljas drustva, zato je omiljen I voljen. Voli da bude u zenskom drustvu. Prema njegovim sklonostima preporucuje mu se zanimanje politicara, pisca, novinara ili umetnika. |
|
Внеси реплика | страница <1 112113114115116 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |