IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 157>
Автор
Порака Обратен редослед
Крсто Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:59
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Па има на интернет многу сајтови на кои натална карта е бесплатна... препорачувам да видиш овде

пробав, ми дава ерор нешто. ај те молам ако можеш повеќе да ми кажеш што и како?
инаку фала и поздрав
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:57
Originally posted by shy_girl shy_girl напиша:

Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Јас не можам но сепак, зошто ти е ? не верувај во текви работи, ќе ти пише нешто лошо и со самата помисла на тоа, неразумно самоит ќе си ја оствариш лошотијата! Прости ми што ти се мешам.

Ne veruvam mnogu vo tie raboti ama cisto onaka me interesirase

a moze li nekoj da mi kaze karakteristiki na vaga so podznak skorpija?? ( bas da vidam dali ke mi pogodide nesto)   

Прочитај тука
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 18:52
Па има на интернет многу сајтови на кои натална карта е бесплатна... препорачувам да видиш овде
Кон врв
Крсто Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Крсто Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2008 во 21:39
кој знае да ми каже каде можам да најдам некој што ќе направи натална карта?? pleaceeee
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 21:27
Originally posted by dimov.boris dimov.boris напиша:

Јас не можам но сепак, зошто ти е ? не верувај во текви работи, ќе ти пише нешто лошо и со самата помисла на тоа, неразумно самоит ќе си ја оствариш лошотијата! Прости ми што ти се мешам.

Ne veruvam mnogu vo tie raboti ama cisto onaka me interesirase

a moze li nekoj da mi kaze karakteristiki na vaga so podznak skorpija?? ( bas da vidam dali ke mi pogodide nesto)   
Кон врв
dimov.boris Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimov.boris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2008 во 16:23
.....

Изменето од dimov.boris - 24.Ноември.2011 во 16:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 22:04
Originally posted by shy_girl shy_girl напиша:

Koj moze da mi kaze so sum podznak
rodena sum 21 10 92 vo 6 i 45

Вага со подзнак шкорпија
Кон врв
shy_girl Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shy_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2008 во 18:34
Koj moze da mi kaze so sum podznak
rodena sum 21 10 92 vo 6 i 45
Кон врв
princeza Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај princeza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 17:08
Jas sum oven, podznak ribi i mesecina vo ribi kakva licnost sum??? :D
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 19:29
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

ne znaev kaj da ja smestam temava, ama ajde eve tuka...:-)

vaka sega....

So mislite za horoskopot?

Jas licno veruvam vo energija, i najcesto pogoduvam koj sto e vo horoskop:-)), ne sekogas,ama najcesto:-)) A ne veruvam vo onie gluposti po vesnicite i takvi stvari, veruvam deka site lugje so odreden znak imaat nesto zaednicko:-)))

iii, kazuvajte si koj so e vo horoskop, i ako nesto ve interesira prasajte:-)))

p.s. jas sum vaga, vo podznak rak

vo horoskop su Lav a podznak ne znam sto sum
Кон врв
IRON MAIDEN Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 34
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IRON MAIDEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:56
Epa jas ne go sakam znakot vaga,poso poznavam dosta ljuge so takov znak i znam kakvi se....
Sea mozit ne se site takvi,ama jas ti e so gi poznavam ne se bas naj naj...
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:37
Што е со подзнакот? Објаснување ми треба?
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:35
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

oti de....ne e loso da si vaga podznak

...kako losho de, vidi vidi ti bogati...???...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:06
oti de....ne e loso da si vaga podznak
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 110111112113114 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.