|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 910111213 717> |
Автор | |
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи,навистина... точно знаеш што кога да кажеш и што е најважно-да го погодиш токму тоа што сакам да го чујам
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
btw за муабетон никому не кажувај и пошто не сме полни со себе може и милк шејкот и колачето Изменето од Andjelina - 09.Јануари.2012 во 18:57 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
првин по едно вакво па после тоа колачето што си го понела
|
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ииииииии...немој сеа тука до кај стигнавме.... срам ми е вака јавно ...важно,за она што ти го кажав- функционира и имаше ефект... не сум веќе толку полна себе како некогаш
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ииииииии??? до кај стигнавме Изменето од Andjelina - 09.Јануари.2012 во 18:47 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
матрична...ех..
|
|
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
редот мора да се запази ... сега, комплетни вака, од каде да почнеме??? ај напрво една виртуелно-матрична гушка
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
набави штоперица...е сега сме комплетни и турнирот може да почне
|
|
|
|
BiBi_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука сум, кај одбивам кафе и лепо друштво...нит било нит ќе биде... туку, видов кафето сервирано па претрчав да земам штоперицата...... сега Анѓо, можеме да седнеме и да почнеме |
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Калешо
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра ви вечер
кафенце...едното е за Биби_Г ех...додека ја да стигнам со кафето Биба ми киднала Изменето од Andjelina - 08.Јануари.2012 во 19:28 |
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па вие сите сте дошле на кафе,а мене ме нема
значи треба почесто да кукам овде како ми недостигате дури и Анакин не почестил си поезија...мило ми е ај по едно кафе и блачко...а гледам и за титули некој се бори годинава...ммммммм...и тоа најубавите титули,посебно онаа на Замислена...ти посакувам што побрзо да ја добиеш мила..а ти мајче,ајде,па после ќе не учиш нас,свекрвите кои доаѓаме, на мир,дипломатија и толеранција |
|
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека ти пред мене ќе ја добиеш титулата Да се прашувам јасјас би конкурирала веднаш и за свекрва и за нана |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
Е сега ја нема Анѓа .... па јас ќе наздравам со тебе мамад .... ...и јас сакам да добијам оваа година титула ......... мама ................
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |