|
АНКЕТИ и РЕЈТИНЗИ на политичарите и партиите |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како може да эборуваш эа европска иднина а эборуваш дека ке се испоколеме,па најголемата демократска вредност е раэновидноста на слободоумноста.Демократи,Националисти,Комунисти,Социјалисти и др. тоа е демократија тука е вистинската вредност на Македонија а ако ЕУ неможе таа вредност да ја эабележи не ни мора и така моментално Македонија како држава многу повеке профитира од ЕУ него кога ке стане членка.
Многу големо эагрижување гледам кај тебе од моменталниве инциденти кои се случуваат,дали сериоэно мислиш дека политичарите се вакви играчи ко нас и не предвиделе ШББКББ(шта би било кад би било).Немој толку да потценуваш било кој Македонец нарочито не оној кој профитира од политика,Македонците и Македонија ја ужива најголемата демократија која моментално ни ЕУ неможе да се пофали дека ја има но тоа нема врска со темава. Значи никако не се гледа паѓање на рејтингот на целокупната работа на ВМРО во последните година дена и тоа е се благодарение на СДСМ кои толку многу ја донесоа Македонија до пропаст што и мало дете би постигнало поэитивни реэултати во Македонија моментално |
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vmro go razedini celo nivno politicko krilo....celata tezina na celoto DPMNE mu ja nosi samo Gvujo...no so losite politicki odluki vo poslednive 6 meseci, kako tvdoglavosta so site relevantni politicki partii, posebno losata igra so DUI i normalno BC ne dovedoa da EU ni bara izvestai dopolnitelni za da se odluci za nasata idnina...jas licno smetam deka vo ovoj moment(posebno zasto rabotam so Germanija i cesto patuvam) makedoncite ne znaat, ako nisto drugo da se odnesuvaat barem evropski....morame pod itno ne da vodime borba protiv nekogo tuku da se obedinime i da pocneme site zaedno da rabotime na evropskata idnina na Makedonija...barem nie sto sme nekolkute i sto im mislime dobro na nasite najmili PS:pa vidi sto se slucuva ke se ispozakoleme za najgolema glupost |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би се согласил ниту дека паѓа рејтингот на ВМРО ниту дека расне рејтингот на СДСМ.Баш напротив би додал дека ВМРО го обедини целото десно ориентирано гласачко тело а СДСМ се расцепка на многу лево и централно ориентирани партии,ова би требало крајниот реэултат да го каже
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pagja li rejtingot na Vmro dpmne ne e vo momentov vazno, tuku deka raste rejtingot na tie sto ne treba....a deka pagja, pagja
|
||
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што корист има обичниот човек од сето тоа кое го нарекувате РЕЈТИНГ???? Изменето од orlov - 25.Октомври.2007 во 22:58 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas licno ja poznavam , i toa uste mnogu odamna koga ne postoese ni SDSM, nitu VMRO, i zato i znam i kazuvam deka e NOVORODENATA MIRKA koja mosne dobro gi znae site g....rii na SDSM, zatoa sto bese nivno prvo pero, pa otkako progleda i se zgrozi od okruzuvanjeto i nastanite, stana ostar, no realen kriticar na istite. Zatoa i nisto ne i mozat, ona pisuva, govori, kritikuva, no site zasegnati samo molcat.
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лично ја знам Мирка, жената има само проблем со сите влади така да вечна критика и е во крвта...а за разговорто на Канал 5 првпат ја гледам да не криткува толку крвнички...ианку како голем познавач да се смета Мирка чисто се сомневам..далеку е од тоа |
||
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mozes da govoris sto sakas, tvoe pravo, no Mirka e e den od najdobrite poznavaci i observatori na seto ona sto ni se slucuva. |
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Податоците ти се од заводот за статистика.
За земјоделството исто податок од заводот, 10% зголемен извоз на земјоделски прозиводи. Многу малку остана на нивите и за дома за нас. Се гледа и по цените на пазарите. Транспортот има ДДВ. Секоја инситуција ќе заглави ако одеднаш и навалат 10000 граѓани за пасош да извадат. Тоа што ги менуваме на 5 години и пари се перат башка работа. |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Верувај ми „сигурно“ незнам кому му е близок Канал 5, но секако не сум знаел дека дека Миленко си купува приватно време за емисии и тоа баш на Канал 5, дали поради цената, или Телевизијата му дава кредит, но секако е добро да сечуе нешто ново па дури и од таков агол. Дали Мирка слави роденден па си купила поклон во Миленковата емисија или поклонот и го дал премиерот!?
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Novorodenata Mirka Velinovska voopsto ne prati poraka, tuku gi oslika mosne tocno i precizno likovite i scenografijata na nasata politicka scena, i voopsto ne e izbezumena, tuku e zagrizena za sostojbite.
Inaku i vrapcinjata znaat koj i sto e Kanal 5, no emisijata na Milenko e privatna produkcija za koja Kanal 5 otstapuva vreme i prostor i sekako naplaka za otstapenoto, taka da nemas potreba da ja baras poentata na emituvanjeto na emisijata, samo podobro informiraj se. |
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога веќе зборувате за некои трокрилни нивинари, не ми е јасно во што е поентата, Канал 5 (се прашувам „колку“ е близу до СДСМ) во своето интервију со Мирка Веселиновска, каде што дотичната новинарка од Фокус, му подари толку славопојки на премиерот, се прашувам која е пораката од дебатата. Веселиновска која важи како строг критичар на секоја власт, и во случајов немаше длака на јазикот во однос на сите други од влста со исклучок на премиерот, дали треба да очекуваме дека и лаѓата на премиерот тргнала во погрешен правец, или пак новите идеи толку ја воодушевиле, па жената се избезумила.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владетели, Нешто ве нема. Се губите. Кој чекор го чекорите?? Спасот на народот слушам ви бил во сто и првиот чекор. Браво. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
latas ne e toj koj sto ima kredibilitet da pisuva za uspesite ili padovite na edna politicka opcija...toj e prodadena dusa i sekogas toa ke ostane...pa ne li se sekavas koku bese protiv VMROTO pred 3 godini a sega so cela glava e vlezen vo gzeto na premierot...samo na Gvujo da ne mu se prisere nema nisto da ostane od Draganceto - latasce...srpsko - bolsevicki politikant vo isto takva TV...smo za vlast i majka mu ako treba ke si prodade... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |