![]() |
|
Лажење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ЈАС НЕ ЛАЖАМ!..МОЖЕ ПО МАЛКУ И НЕКОЛКУ ПАТИ НА ДЕН...САМО ТОЛКУ!
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
Zbunet samo da e free, zasto ke bankrotiram inaku.
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ke organiziram k*rs za lazenje...
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
mene site me lazat ,a jas pustata neznam da lazam
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
|
||
apce
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Сакаш да кажеш - кумановка вика - Он ме ј*бе, а ја га лажу дека за м'ж ќе го земам! ![]() ![]() (добар виц ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 12.Април.2008 во 15:00 |
||
![]() |
||
|
U cips da go poznaat toj sto laze
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
|
a, ti kaza li mu kako treba?!?
![]() |
||
![]() |
||
|
...ja ga l'zu on mi ne veruje
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
I voski da fati!
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
I Grk da mu go bapne!!!! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |