|
МАКЕДОНСКА БЕРЗА |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е уште еден од митовите во Македонија. Од кога брокери станаа стручњаци за инвестиции? Тоа е најниската работа во финансискиот свет, нешто како службеник на шалтер во банка. Јадни се тие што бараат совети за инвестирање од брокери.
Изменето од Nee*amAnderskor - 13.Септември.2007 во 20:47 |
|
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posebno mi se smesni novive brokeri..drugarce edno stana broker a pretodno bese kelner so sredno ugostitelsko i toa tri godini edvaj..sega e glaven za akciite na komsiite i toj im gi igra na berza....edinstveno samo ne znam kako odlucuvaat ljugjeto da im gi doverat parite na kelneri brokeri...nie zasto sme ucele fakultet se prasuvam
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be a eve i edna informacija od mene...kupuvaj od zito luks, pozdrav
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дете могиле!!!
Знам дека штотуку го заврши к*рсон за брокер , но ти сепак ја имаш отворено темава во подфорум историја.... а за нашата берза имаме тема па таму мојш да прочиташ мое мислење... знам дека си во полет и идниот Бафет но сепак ти си далеку под просекот на Словенецот или Хрватот( со самото то шо овде си ја отворил темава)!!!
Така да не си во ЊуЈорк , не мисли дека ке си милионер... треба еднаш да завршиш факултет!!!
Еве ја мојата информација: Не шпекулирај на берза со price bubbles и економија со проинфлаторни галопирачки тенденции... А и на пазар од 2 милиони... прикажи двојно државјанство за да имаж право да купуваш странски хартии од вредност... и играј надвор ако имаш некој динар екстра/.///
Поздрав!!!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa kopi - paste na tabelata od berzata, ke gleame i diskutirame...
|
|
tintirimintiri
Нов член Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vreme e za nasa tema . Toa hrvatite i slovencite vo se se pred nas duri i so forum za makedonskata berza na koja napravija celo bogatstvo. Sto mislite tuka da podelime nekoi norisni informacii??
|
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |