![]() |
|
Коментари и забелешки за игрите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
mislam deka premnogu go zatrpavte forumov so azbukite a gi zapostavivte tie starite , dobrite igri
ama ako ova vi e interesno nemam protiv mnogu |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Nina,vo vrska so novootvoremata igra
Ezera,morinja i okeani...
Ne pisuvaj reki
Takva igra vekje ima...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
TIGAR ![]() Група ![]() ![]() ТИГАР Регистриран: 06.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Игрите ви се супер нема што.Немам ни забелешка,ни ништо.
|
|
Happy new year
Be CarEfUl you don't now me |
|
![]() |
|
KIKO_ivanovski ![]() Сениор ![]() The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Forumski igri se dobri nema шto da se komentira.
|
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
ninaaaaaaaaaaaaaaaaaa111111,
во иднина одма на л.п. тогаш сигурно ќе видам.................. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Да, ама јас имам. На некого му се брза, и тоа баш на ...................................NINA1. Изменето од orlov - 02.Јануари.2008 во 19:35 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Орловввввввв,алооооооооооооооо
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Ja zabeleske nemam
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Zosto ja upropastivte Prikaznata bez kraj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
borec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Me nakaza na "uchitelkata"?????
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Borec, vo azbukata na pogovorki i aforizmi zapazi go azbucniot red
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Еее, сега и ти претеруваш la fille.
Изменето од Палестинец - 25.Декември.2007 во 23:58 |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
ova e tema za komentari za igrite, ne za onie koi igraat sto se i kakvi se. Takvi zabeleski mozete da si davate preku licni poraki, a ne ovde. Prethodnite poraki ke bidat sokrieni.
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |