|
Најдобра љубовна песна |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
meckarka
Нов член Регистриран: 25.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna song-- navecer koga ve fakja nostalgija po nekogo-- au - da ete ja gordosta koja ja ubiva ljubovta-- a zborovite i zidovi mozat da srushat... preporacuvam isklucivo navecer da se slusha.. AEROSMITH=ANGEL I'm alone yeah I don't know if I can face the night I'm in tears and the cryin that I do is for you I want your love let's break the wall between us Don't make it tough, I'll put away my pride Enough's enough, I've suffered and I've seen the light...baby... abe nema vrska koj place-solzite za toa se - za covek da place!!! You're my angel come and save me tonight You're my angel come and make it alright eeeeeee- angelite da sleguvale od nebooto--- Don't know what I'm gonna do about this feeling inside Yes, it's true loneliness took me for a ride Without your love, I'm nothin but a beggar Without your love, a dog without a bone What can I do, I'm sleepin in this bed alone. kuce bez koska- lele kakva komparacija ima,, bez tvojata ljubov sum nishto osven pitac (narodski kazano- literaturno ne znam) You're the reason I live You're the reason I die You're the reason I give when I break down and cry Don't need no reason why Baby, baby, baby hehe,, super song, mene mi se svigja. i bas e love- ustvarii ne bas love ali ona sto sledi koa love ke zamine,,,, |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно има многу... Сега за сега најубава ми е ... What goes around од Justin
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj edna stroficka When I was young |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovni pesni gi ima mnogu, i site mi se dopagjaat...na momenti edna...posle druga....sega naj naj mi e all by myself- |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene naj dobra ljubovna pesna e IT MUST BE LOVE od MADNESS
I never thought I'd miss you half as much as I do
And I never thought I'd feel this way the way I feel about you. How can it be that we can say so much without words.
Bless you and bless me, bless the bees and the birds. I've got to be near you, every night, every day Pa posle kako so ide red i vo ljubovta sekako naj verojatno sleduva
We're caught in a trap
I can't walk out
because I love you too much baby; But why can't you see what you're doin' to me when you don't believe a word I say;
We can't go on together
with suspicious minds; and we can't build our dreams on suspicious minds; I za kraj sekako
Sometimes I feel I've got to run away
I've got to get away From the pain you drive jnto the heart of me. fhe love we share seems to go nowhere Once I ran to you
now I'll run from you I give you all a boy could give you.
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
meckarka
Нов член Регистриран: 25.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Whitesnake- Now you' re gone.
imate drug predlog.
ne zvuci iva ljubovno- zvuci bolno---
ajde komentri na pesni ljubovni--
toshe proeski- slushas li noke koga zvezdi izgasnat bolkata srce kako da mi soprela---- i sleduva moe pordolzenieeee---
dojdi ti i neka prodolzi ova srce da cuka i bolkata neka iscezne...
hehe Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 16:42 |
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |