![]() |
|
Зошто Жените Плачат ?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 22> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anakin ne smetam deka placenjeto e ,,oruzje,,
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
neznam za magareto
no znam ako mu zavrzes tezok kamen za opaska za da ne moze da ja digne nemoze da rika cela nokj pa nekoj sovet od mene ako rika magareto i vie ne mozete da spiete |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
а има човечко суштество што не плаче?
и на магаре да му заврзеш шамар ќе заплаче....јас плачам од бес и од мука и кога ми е многу жал за некого(обично животни, луѓе не жалам) а за да постигнам некоја цел-тешко тоа.... Можам ја да кукам и редам цеел ден пред излог на Гучи колку сакам, он само ќе си продолжи по патот и ќе ми рече-сакаш сладолед? |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pomalku da mokrat
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ma e koga ednas kje go isporistis kje sfatis deka e hahahhahah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne e toa anakin ,,najako oruzje,,
![]() |
|
![]() |
|
zasto e toa nivno najjako orizje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
за да си ги прочистат очните канали
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
e zosto de
zasto taka |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
normalno deka placat ... koga vo finale kje zagubi ekipata za koja naviva
![]() |
|
![]() |
|
i maskite placat ,ne samo ,,zenite
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() со сето почтуване...сум сведок на машки солзи. и не беше затоа што е пизда. беше просто човек. |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bez prichina!,...koga nema nekoj drug ,...povod.
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
daklem , stvarno .... zosto zenite placat .... duri i koga ne se mavani tuku samo ona , znaete
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |