![]() |
|
"ЈАС " во сексот... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Гласајте ЗА! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
||
![]() ![]() |
|||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
А од кај ќе знае таа ти што сакаш? Па и јас тропам глупости, се знае што сакаш.... машко си ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
||
Sekogas koga zadovoluvam nekoja treba da mi vozvrati so ista mera ako ne nema da me vidi veke
![]() |
|||
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не сме биле
![]() ![]() Инаку, читањето мисли отсекогаш било тешко ![]() ![]() ![]() Изменето од Julija - 13.Март.2007 во 22:58 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
||
Дали сте биле во ситуација кога барем на секунда сте помислиле дека сте запоставени и се што се бара од вас партнерот/ката да ја задоволите без да добиете за возврат??
во превод Себично задоволување без обѕир на чувствата и потребите на партнерот/ката? |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |