![]() |
|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 20> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i ja grabas drugarkata.....???!!!
![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
I VIKAS FINO LEPO DEVOJKO (IZVINI) AMA TI NE SI ZA MENE PRIJATNO
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
.....ili versache......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
е сега па и ти го претера ма ккаов секс може накај брачни води да се раположи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ili swarovski......
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
убав одговор
![]() ако не е расположена може да се расположи целата ситуација еве со некои слатки бакнежи ... |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ako ne e raspolozena ...ne e raspolozena... ama bitno e deka jas sum raspolozen...i pak sex :))) haha se zezam...abe ke ja raspolozime :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke i se pozalam na drugarka i
|
|
![]() |
|
Thor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
moze da se proba da se ubedi, ali stvarno ona ako ne saka, togas toa ne bi bilo seks, i bilo nesto bezveze... samo kolku da svrsis!
|
|
![]() |
|
John Lennon ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Ednostavno nemat da imam sex.Radi sto ako najstojuvam i po moeto nastojuvanje za sex bi imale,ali znam deka nemat da e dobar,moe mislenje e to da se imat koga i dvajcata bi bile spremni
![]() |
|
Flower Power
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke pustam LP so prasanje dali ke mi dae, na site forumdziki i valjda edna ke se smiluva
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
ova decava mnogu se razbiraat vo ljubovta samo ljubov samo vaka samo vaka a se gi ima po klipovi i poslem ljubov ke mi kazuva(ne za droga cisto za ljubov) c cc c c
![]() |
|
![]() |
|
ke si masturbiram pred nea, pa ako ne i e zal, znaci ne e za mene
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |