|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ThE FeeLiNG FroM YouR SouL On YouR Skin - TATTOO Изменето од SeXY - 26.Јануари.2007 во 23:50 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од SeXY - 26.Јануари.2007 во 02:46 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде ајде ко признаје пола му се додаја,или не признавам и полиција ако дојде,е кумановци и кумановке штета што сте малце
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini, ja nemam moj tetovirac...
da ne si greska???
da ne si se smesala so tebe????
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти мислам твојот тетовирач да си го поддржиш најубаво би било
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene ke me primite li????
ja kako sirace sama si se nudu
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tи па само се смешкаш дај таму укључи се
А иначе ќе славиме нема проблем Изменето од SeXY - 23.Јануари.2007 во 01:11 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако ќе мора , што си е заслужно си е, па ќе
прославиме
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала фала,оваа титула не ја очекував па ке мора да ја прославиме нели
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сеќавам де лелеле не сум склеротична а и посебно можам да говорам за зависноста...
Ништо знамм сеа се сетив за третманов дека е у тек
Иначе и ти имаш титула за најдобар тетовирач у Мкд назнам за други држави ,неам видено
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сакав само да кажам дали се сеќаваш на твоите почетнички денови во тетовирањето,за привремените тетоважи и разликата со трајната тетоважа,па после со големината и нормално на крајот со зависноста од тетовирањето.
А мислам дека покрај се ти и имаш посебен третман кај мене но сеуште не си сватила изгледа каков е тој третман |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама јас ствано многу работи знам и мн совети до сега им кажав на блиски луѓе околу тетоважите и пирсингот само што почнаа веќе да ми досаѓаат па јас после кај тебе ги упатувам
Мислам оние што се сериозни у таа намера да на себе имаа уметничко дело и траен спомен
П.с .морам поради истава причина ( зс не неплаќам за маркетинг ) да имам посебен третман мислам јасна сум
позз
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нема кога подетално ке се запознаеш со целата работа,верувам дека и ти на почетокот не беше толку филозофски јака но со тек на времето научи многу работи нели
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |