![]() |
|
Смрт почеток или крај... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Автор | ||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kraj pa sto e toa
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
SOSTAVEN DEL OD ZIVOTOT, A SEKAKO NE E KRAJ.
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
леле, шо лошо има во тоа да мислам вака?
боље ова него ... а не видов ни дека барам од вас да се клањате затоа, што се секирате за Аселерче, ... Аселера си ја нареди Поздрав брзоооо ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
kako da ne,...maka mi e koga ke vidam ,..vaka da misli nekoj mlad,...i ,..valjda nadezen,..
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Смртта сега ја гледам како почеток на нов ‘вид‘ на постоење.Порано ми беше само страв од смртта, мислев дека е нешто конечно.Но христијанскиот став за смртта е дека за некои таа е почеток на преубав живот, а на некои за мизерија.Но ок, за тоа во вероисповед има
![]() ![]() |
||
![]() |
||
boli glava ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
|
bez smrtta zivotot ne bi imal nikakvo znacenje
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Se se vrti vo krug, so smrta samo preminuvame od eden vid na energija vo drug, od edna forma vo druga.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
pa......za malku ke bev............no,toa ne e vazno i ne znam dali bi bilo potesko za mene ili za drugite koi ostanuvaat(jas kazav sto mislam)
a ti dokolku znaes kazi sto znaes
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Уште потешко е кога си со тој истиот со кого си бил близок.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
smrtta e kraj na eden zivot,a pocetok na makite na zivite koi ostanale
(tesko e koga ke ostanes bez nekoj so kogo si bil blizok)
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Смртта е почеток на нов живот, но воедно и крај на стариот живот.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
|
СМРТТА Е КРАЈ НА ЕДНА ЕДИНКА.
|
||
![]() |
||
|
NUK FLAS SHQIP ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |