|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А најчудно...и по малу загрижувачки...влијаеше така што почнав сама со себе да се смеам понекогаш,кога ќе ми текне на некој пост но во несоодветна ситуација, било додека чекам ред на каса, ил во јавен превоз, или на шалтер, па морам да си ја поткасувам устата."
mnogu poznato |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi vlijae pozitivno
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влијаеше и влијае...
Запознав некои прекрасни луѓе кои многу ги засакав. Видов како е можно да се комуницира со многу луѓе, со различни мислења и темпераменти, да се вжешти и да се среди потоа... А најчудно...и по малу загрижувачки...влијаеше така што почнав сама со себе да се смеам понекогаш,кога ќе ми текне на некој пост но во несоодветна ситуација, било додека чекам ред на каса, ил во јавен превоз, или на шалтер, па морам да си ја поткасувам устата |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ФОРУМОВ Е ЕДНО ОГРООООООМНО ЗБИРАЛИШТЕ КАДЕ ШТО МОЖЕШ ВО ИСТО ВРЕМЕ ДА СИ МУАБЕТИШ СО „Х’ СОГОВОРНИЦИ
НОРМАЛНО Е ДЕКА ПО ТОЛКУ РАЗМЕНЕТИ МИСЛЕЊА РЕПЛИКИ, ТОЛКУ ПРОЧИТАНИ ПОСТОВИ ИМА ВЛИЈАНИЕ.... Изменето од majstorce62 - 14.Февруари.2008 во 23:00 |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДА МНОГУ!!!!...МЕ ПРОМЕНИ ОД КОРЕН,Т.Е. МИ ГИ ОТВОРИ ОЧИТЕ!!!
Изменето од zagor - 14.Февруари.2008 во 22:19 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа колку влијаеше,... првен да не ги заборавам прекрасните луѓе кои ги сретнав тука ,... после научив дека не мора луѓето секогаш да имаат исти мислења,... и сватив дека моето мислење е само мое,... ми се разјаснија некои работи,... за тоа како треба да го сваќаме светот,... и можам да кажам,... дека од тука,... од форумов,... станав непоправивлив оптимист ,.... а и најважната работа,... која мислам дека многу ќе ми служи за понатаму,... е дека научив да се одбранам без да нападнам ....
идивиди форум рулз Изменето од Biserna_Devojka - 14.Февруари.2008 во 22:31 |
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
\\\\\\
Изменето од Azrael - 26.Јануари.2010 во 23:16 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa citaj be abu sto sum napisala, ova mi e mesto kade citam tugji mislenja i si gi pisuvam svoite... ne vlijael voopsto jas kako licnost da se promenam, kako nekoi sto se promenile, nitu da smenam ova ili ona ili da visam ovde kako nekoi sto kazuivaat, ne mozat da se odlepat od kompjuterot.... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, kogo lazes be ti !
|
|
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne vlijael so nisto nemase da pisuvas Изменето од abu al zarkawi - 22.Септември.2007 во 05:45 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne vlijael so nisto, forumot go sfakam kako mesto kade ke procitas tugji mislenja i ke gi izneses svoite.
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam dali e normalno da vlijae,no...sekako da
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влијаел како да не влијае. Ќе научиш нешто ново што не си знаел ќе се запознаеш со нови луѓе. Дружење интернет, се на се супер.
|
|
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Форумот е добра работа .. без разлика дали во момент дискустијата ке ти се допадне или не ... дали некој ке се сложи со твоето мислење или не....
Едно е сигурно ... дека кога и да искочи некој со некаков проблем сите се обидуваме да помогнеме со свои мислења да постапи најправилно за да си го реши проблемот.. јас имав една таква случка и сите несебично дадоа свои мислења.. како и да е да не беше таа подршка тука што ка добив можеби сега немаше да бидам во брак со особата што ја сакам највеке на свет БЛАГОДАРАМ ! |
|
Itn...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |