![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 40> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mnogu interesno!, Da ne sakash da se pofalish ...........?
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
more,..da ne ste razochari vie od princovite vashi ,..zatoa shto nemaat,..konjski.....?!,..
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Princot koga ja bara princezata obicno ne odi so konj,tuku maskiran i dodeka go baras princot moze bas nego da go sutnes iako celo vreme ti bil pred nos.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не си гуска, ![]() Исто како мене ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
и jас имав еден, не го нервирам...
му направив сранjе, па си зема конjот и сега вози друга принцеза. поука: кога ке разбереш дека е принцот, не веруваj на други "царски " особи, кои водат политика, различна од твоjата. ![]() Изменето од pagane - 30.Мај.2009 во 17:45 |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
јас имам еден, ама многу си го нервирам
![]() п.с. оти сум гуска ![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
pa j**i ga sea... me stai vo nezgodno...da razmisluvam... ama ke da e radi teskata filozofija vo edna sovremena bajka... kako poetska misla na eden istrazuvac na zenskata psiha... koj tvrdi deka gi znae zenite kako svojot dzeb... i na kraj otkriva deka dzebot celo vreme mu bil dupnat... ne znam kako drugse da ti objasnam, mila... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
зошто бе точно филозофски науки? ![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Toj e biznismen so bel mercedes, a ona e siromasna studentka na filozofski nauki - otsek poezija... |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Pomuna vremeto koga veruvavme vo bajki
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
kopje + srce = ?
![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
vo koja bajka bese toa hmmm
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |