|
Какво образование имате? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Автор | ||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo site zemji od svetot pripadnicite na Intelegencijata* (LUGETO NA IDNINATA) se najhrabrite lideri na site demonstracii za podobar zivot :Francija , Italija , Grcija, Srbija, Spanija ...NIVNIOT GLAS SE SLUSA! |
||
Make love and respect your profession
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро е Гоце, те сфатија сите, но не мора да викаш толку, поголемиот фонт и големите букви на интернет значат повисок тон на обраќање.
и ова е образование ... научи нешто |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
потрудете се овде да најдите работа во МКД, ако си заминат сите паметни и убави кој ќе остане? [/QUOTE]Makedonija izobiluva so mnogu pametni i intelegentni luge,marence ama ete za niv nema mesto nikade.Lugevo ne si ja gledaat idninata ovde,sakaat da se dokazuvaat ama eve nikoj ne im dava shansi...nemozat duri ni prodavaci da bidat,gi brisat od evidencijata deka barrat rabota.Pa ova e "ziv" kriminal. Vo Makedonija glavni biznismeni se onie koi nemaat poim kako treba toa da se menadjira. ETE TOA E VISTINATA KOJA JA PRIKAZUVAM NA FORUMOV ...A FORUMOV E ZA OVA SE RAZBIRA: Momentalno na nasava zemja ne i treba visoko-obrazoven strucen kadar. Изменето од gocefbn - 15.Мај.2007 во 15:28 |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sensei , se e vo red |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jule,abe se evo red ...jas sum kako bubreg vo loj tuku taka samo krivo mi za drugite okolu mene. Изменето од gocefbn - 15.Мај.2007 во 15:17 |
||
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човеков е нешто многу разочаран... Но мора да се признае дека е во право
|
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto ti e be Goce?
|
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....pa jasno e ...ke ostanat starci,zeni deca, nalgolemite olosi i politicarite koi se zalagaat za "podobro ziveenje" .
Oni se katalizatori za uspeh i razvoj na opstestvoto. Pa ajde neka ni/vi e nazdravje ....pa ne sme vi potrebni veruvajte,denes mnogu lesno mozete da ne zamenite i so vibratorcinja vo razni formi i boi,razni golemini koga e vo prasanje pak seksualnoto zadovoluvanje ...pa i toa e obrazovanie . |
||
|
||
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-diplomiran biotehnolog ima rabota za site diplomirani samo treba da se potrudis i da ja najdes vistinskata ...nasekade , ne samo vo MKD. [/QUOTE] потрудете се овде да најдите работа во МКД, ако си заминат сите паметни и убави кој ќе остане?
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Честито! Ај белки ти ќе ја средиш правнава држава. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka ti e cestito diplomiranjeto |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-diplomiran biotehnolog ima rabota za site diplomirani samo treba da se potrudis i da ja najdes vistinskata ...nasekade , ne samo vo MKD. |
||
|
||
gocefbn
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- fakultetskoto obrazovanie pretstavuva vestacko zgolemuvanje na intelegencijata i posakuvam sekoj da se potrudi i zavrsi . Ke zakluci po diplomiranjeto deka ne e istiot covek i deka se cuvstvuva pomokjen!
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |