|
Ноќен живот или денско кафе |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
mikeg
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa densko kafe
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
животот е убав кога во него има од се по малце, и денско кафе и ноќен алкохол
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se...si ima svoja ubavina..
lichno,...zavisi od raspolozenieto ponekogash navistina mi nedostasuva dnevno trachare...upssss,,kafe sekako. Ponekogash bash mi e merak navecher otkachuenje vo nekoj dobar lokal so dooobra muzika |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дефинитивно денско кафе,....
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дневно кафе, дневна прошетка... тоа повеќе сакам за некоја нијанса од ноќниот живот
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
BlackMagic
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE AJ!!NA koja planeta se slucuva toa ?!?!? |
|
BlackMagic
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA BOSAB!!!
|
|
ivi
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno densko kafe.Prvo zatoa sto e mnogu polabavo,nema guzvi,butkanje,cad od cigari,plus mozes so drustvoto da si napravis muabet na raat,a drugo posto nokniot zivot ne mi se sviga.Koga idam na kafe si pominuvam mnooooogu poubavo nego navecer.
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
noken zivot.......
denskiot ne go ziveam bash-sekogas spijam i vecerta se obiduvam da kompenziram malku
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NOKEN ZIVOT
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Prilep e poubavo denje barem za mene i navecer e poubavo nekade da sedes so ubavo drustvo da se zabavuvas da si popravis muabet da razberes nesto novo a navecer ove e glupavicko nemame nekoj ubav kafic kade sto e interesno |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nok(preku den spijam)
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам денски кафиња, но на опуштени лежерни места, без гужви и без галама, каде на мир си пијуцкаш кафе, тргаш цигарче и уживаш во добро интимно друштво.
А и за излегувањата навечер, журкање до доцна и залвање со алкохол (без претерување) и денсање немам против. Меѓутоа и едното и другото ги правам повремено, а не секој ден или секој викенд, пошто ми станува банално и досадно. Се што е претерано, не чини. Изменето од doriangray - 21.Февруари.2008 во 22:56 |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
slavko
Група Регистриран: 05.Февруари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...definitivno noken zivot....ama i densko kafe ne e loso ...onaka relaksirano so drustvo na kafence,muabetce....
|
|
...uvek uzivaj u dobre stvari sta nosi zivot,zasto nikad se ne zna sta ne ceka sutra...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |