|
собирање на поговорки |
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анонимус: Само со туѓи очи можат да се видат сопствените недостатоци |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ф. Ларошфуко: Ситните души се навредуваат од ситници, големите духови наѕираат се па не се чуствуваат навредени. |
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
С.Ј.Лец: Кој ја изгубил главата, таа често го боли
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
О.Вајлд: Безвредни луѓе и безвредни нешта ни го одземаат скапоценото време.
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
М.Барсано: Не е ли грев што ме остави да ти ја кажам вистината.
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пишете некоја поговорка овде. Па и тоа може да биде хоби, а мозе и да си направиме и збирка на ИДИВИДИ поговорки и да си ја објавиме во име на ИДИВИДИ. па останува на НАС нели Изменето од kokolo |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |